EMNİYET-ADLİYE

EMNİYET-ADLİYE Haberleri

ÇERKEZKÖY EMNİYETİ’NİN ARALIK AYI BİLANÇOSU

ÇERKEZKÖY EMNİYETİ’NİN ARALIK AYI BİLANÇOSU

Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından geride bıraktığımız aralık ayında ilçe emniyet müdürlüğünce gerçekleştirilen faaliyetlere ilişkin bilgi verildi.

Çerkezköy’de İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri aralık ayında gerçekleştirdiği uygulamalarda 29 bin 186 kişinin GBT sorgusunu yaparken, uygulamalarda çeşitli suçlardan aranması olan toplam 135 şahsı da gözaltına aldı.

28 BİN GBT YAPILDI

Çerkezköy Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin aralık ayında gerçekleştirdiği huzurlu sokaklar ve terör suçları uygulaması ile gençlerin korunması ve okul güvenliğine yönelik asayiş uygulaması denetimleri ile ilgili bilgileri kamuoyu ile paylaştı. Buna göre, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin aralık ayında 474 asayiş uygulaması ve denetim faaliyeti gerçekleştirdiği kaydedilirken, 28 bin 712 GBT sorgulaması yapıldığı, 5 bin 86 araç ise kontrol edildiği belirtildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün uygulamalarında 2 bin 577 araca işlem yapılırken, 135 aranan şahıs da yakalandı. Ayrıca aralık ayı içinde 15 tabanca, 10 kurusıkı tabanca, 2 av tüfeği ile 92 gram uyuşturucu Çerkezköy Emniyeti tarafından ele geçirildi.

OKUL GÜVENLİĞİ KAPSAMINDA

Kaymakamlığın açıklamasında İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün gençlerin korunması ve okul güvenliğine yönelik asayiş uygulaması ve denetim faaliyetleri kapsamında ise ekiplerin 474 GBT sorgusu yaptığı belirtildi. Buna bağlı olarak yine 66 servis aracının ve 23 işyerinin denetlendiği kaydedildi.  

EKİPLERE TEŞEKKÜR EDİLDİ

Kaymakamlık tarafından yapılan açıklamada, “Çerkezköy Emniyet Müdürlüğümüzce 2023 yılı Aralık ayında 474 Asayiş Uygulaması ve Denetim Faaliyeti yapılmıştır. Huzurlu Sokaklar ve Terör Suçları Uygulamalarında görev alan mesai arkadaşlarımıza ve yardımcı olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.”denildi.

 



KAÇAK ET İDDİASI EKİPLERİ HAREKETE GEÇİRDİ

JANDARMA'DAN TEKİRDAĞ İLÇELERİNE OPERASYON

KAPAKLI VE SARAY'DA KAÇAK SİGARA OPERASYONU

POLİS'TEN ÇORLU VE ÇERKEZKÖY'DE OPERASYON

KÜME EVLERE POLİS OPERASYONU