EMNİYET-ADLİYE

EMNİYET-ADLİYE Haberleri

ÇERKEZKÖY JANDARMASI’NIN HAZİRAN AYI BİLANÇOSU

ÇERKEZKÖY JANDARMASI’NIN HAZİRAN AYI BİLANÇOSU

Çerkezköy’de jandarma ekiplerinin haziran ayında gerçekleştirdiği ‘Huzurlu Sokaklar ve Terör Suçları Uygulamaları’ kapsamındaki denetim ve çalışmanın sonuçları açıklandı.

Çerkezköy Kaymakamlığı’nca yapılan açıklamada, İlçe Jandarma Komutanlığı’nın haziran ayı çalışmalarına yer verildi. 

Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı’nın geçen ayki çalışmalarıyla ilgili Kaymakamlık’tan yapılan açıklamada bilgi verildi. Buna göre Jandarma ekipleri ‘Huzurlu Sokaklar ve Terör Suçları Uygulamaları’ kapsamında 21 bin 5 vatandaşın GBT sorgusunu yaparken, 5 bin 713 araç kontrolü yapıldı. Bu kapsamda toplam 2 bin 183 araca cezai işlem yapılırken, aranan 70 şahsında yakalaması gerçekleştirildi. İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı jandarma ekipleri, haziran ayında yürüttükleri çalışma ve operasyonlarda 6 adet tabanca, 4 adet tüfek, 4 adet kurusıkı tabanca ve 75,92 gram uyuşturucu ele geçirdi.

Çerkezköy Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, “Çerkezköy Jandarma Komutanlığımızca 2023 yılı Haziran ayında 553 Asayiş Uygulaması ve Denetim Faaliyeti yapılmıştır. Huzurlu Sokaklar ve Terör Suçları Uygulamalarında görev alan mesai arkadaşlarımıza ve yardımcı olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.”denildi.



ORGANİZATÖRLER VE KAÇAK GÖÇMENLER YAKALANDI

KAÇAK ET İDDİASI EKİPLERİ HAREKETE GEÇİRDİ

JANDARMA'DAN TEKİRDAĞ İLÇELERİNE OPERASYON

KAPAKLI VE SARAY'DA KAÇAK SİGARA OPERASYONU

POLİS'TEN ÇORLU VE ÇERKEZKÖY'DE OPERASYON