ÇERKEZKÖY TSO BAŞKANI AHMET ÇETİN: VALİLİK BİNAMIZ YAPILIYOR

ÇERKEZKÖY TSO BAŞKANI AHMET ÇETİN: VALİLİK BİNAMIZ YAPILIYOR

Çerkezköy TSO Eylül Ayı Meclis Toplantısı toplantısında meclis üyeleri Çerkezköy’ün il olması için daha güçlü ses çıkarılmasını isterken, Başkan Ahmet Çetin, “Çerkezköy il olacak. Valilik binamızda yapılıyor” ifadelerini kullandı.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (Çerkezköy TSO) Eylül Ayı Meclis Toplantısı, Meclis Toplantı Salonunda Gerçekleştirildi.

Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan Başkanlığında gerçekleşen toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Gündemin ikinci maddesinde yer alan ağustos ayı gelir gider bütçe izleme raporu ve mizanı oy birliği ile kabul edildi. Gündemin üçüncü maddesinde yer alan Oda burs iç yönergesinde TOBB tarafından talep edilen değişikliklerin görüşülmesi maddesi oy çokluğu kabul edildi. Çerkezköy TSO 125 öğrenciye aylık 750 TL burs verecek. ÇTSO Başkanı Ahmet Çetin, 2024 bütçesinde hem burs alan öğrenci sayısı hem de burs ücretinin yeniden görüşüleceğini aktardı.

ODA FAALİYETLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAPILDI

Genel Sekreter Vekili Seçkin Bayraktar, Odanın Eylül ayı içerisinde gerçekleştirdikleri faaliyetlerden oluşan sunumu meclis üyeleri ile paylaştı. Sunum sırasında Oda’nın ilk kez gerçekleştirdiği hizmetlere yönelik meclis üyeleri alkışlarla karşılık verdi. Gündem maddelerin görüşülmesinin sonrasında dilek ve temenniler bölümünün ardından meclis sona erdi.

AHMET ÇETİN: VALİLİK BİNAMIZ YAPILIYOR

Dilek ve temenniler kısmında konuşan başta Şaban Kardeş, Ömer Karadeniz ve birkaç meclis üyesi Çerkezköy’ün il olması konusunda ticaret odasının daha etkin rol alması gerektiğini aktardı. Meclis üyeleri sadece Çerkezköy TSO’nun ve birkaç STK’nın değil, topyekun Çerkezköy’de ne kadar STK ve kamu otoritesi ve lokomotif güç varsa hepsinin organize edilerek, il olma konusunda daha güçlü ses çıkartılması yönünde görüş aktardı.  Çerkezköy TSO Başkanı Ahmet Çetin ise, katıldığı yerel ve ulusal kanallarda sürekli olarak Çerkezköy’ün il olma konusunu dile getirdiğini belirterek; “Valilik binamız da yapılıyor. İnşallah Çerkezköy il olacak. Biz bunun için elimizden gelen gayret ve çabayı göstereceğiz. Her platformda dile getireceğiz. Gerekirse Ankara’ya kadar yürüyeceğiz” dedi.

 



ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM