ÇERKEZKÖY TSO’DA YERLİ MİLLİ OTOMOBİL SAHİBİ OLDU

ÇERKEZKÖY TSO’DA YERLİ MİLLİ OTOMOBİL SAHİBİ OLDU

Çerkezköy TSO yerli ve milli otomobilimiz TOGG’u teslim aldı.

Yerli ve Milli Otomobilimiz TOGG’u teslim alan Çerkezköy TSO (Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin “Milli Otomobilimiz TOGG, Odamıza hayırlı olsun.”dedi.

Yerli ve Milli aracımız, Türkiye’nin Otomobili TOGG T10X Çerkezköy TSO bünyesine dahil edildi. TOGG’u yönetim kurulu üyeleriyle birlikte teslim alan Çerkezköy TSO Başkanı Ahmet Çetin, “Milli aracımız, ilk iş günü itibariyle Odamız hizmetlerinde kullanılmaya başlanacak.” diye konuştu.

TOGG’un tesliminin ardından açıklamada bulunan Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, TOGG’un ülkemize kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.  Ahmet Çetin, “Ülkemizin gururu otomobilimizden Odamız, hizmet aracı olarak yararlanacak. Büyük bir hayalin gerçekleşmesine öncülük eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na, yatırımcı kuruluşlarımıza ve TOGG çalışanlarımıza teşekkür eder, nicelerinin daha ülkemize kazandırılmasını temenni ederiz.” ifadelerini kullandı. 

 



ÇTSO ALMANYA HANNOVER MESSE FUARI’NDA

TÜRK METAL TARAFINDAN YAPILAN OKUL ATÖLYELERİ AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KAPAKLI BELEDİYESİ’NDEN E-DEVLET KAPISINA 2 YENİ HİZMET DAHA

SİBER ZORBALIKTAN NASIL KORUNURUZ!

ÖĞRENCİLERİN GELİŞTİRDİĞİ 3 PROJE TÜBİTAK BÖLGE SERGİSİ’NDE