ÇERKEZKÖY’DE 10 SAAT SU KESİNTİSİ OLACAK

ÇERKEZKÖY’DE 10 SAAT SU KESİNTİSİ OLACAK

TESKİ’DEN yapılan açıklamada, Çerkezköy’de 3 mahalleye yeni içme suyu şebekesinin bağlantı çalışması nedeniyle 6 Ocak Perşembe günü 10 saat su verilemeyeceği bildirildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) tarafından sürdürülen Atatürk Caddesi’ndeki altyapı çalışmaları nedeniyle yarın su kesintisi yapılacağı bildirildi.


TESKİ’den yapılan açıklamada 6 Ocak Perşembe günü sabah 11.00 ile akşam 21.00 saatleri arasında su kesintisi yaşanacağı kaydedildi. Açıklamada, “TESKİ tarafından Çerkezköy Atatürk Caddesi'nde yeni imalatı yapılan 355 mm içme suyu şebekesinden 200 mm içme suyu şebekesine bağlantı yapılacağından 6 Ocak Perşembe günü Gazi Osman Pasa Mahallesi'nin, Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nin ve Fevzipaşa Mahallesi'nin bir kısmında 11.00-21.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır. Suyun abonelere ulaşması ev veya işyerlerinin konumuna ve arızanın boyutuna bağlı olarak birkaç saat kadar farklılık gösterebilir. Su kesintisi olacak mahallelerimizde ikamet eden vatandaşlarımızın gerekli tedbirleri almaları önemle duyurulur.” denildi.



Anahtar Kelimeler: ÇERKEZKÖY’ KESİNTİSİ OLACAK

ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM