ÇERKEZKÖY'DE 130 MİLYON TL'LİK EĞİTİM YATIRIMININ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

ÇERKEZKÖY

Hakkında yıkım kararı verilen, Çerkezköy Halit Narin Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, yeni kampüsünde eğitim ve öğretime devam edecek.

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkım kararı verilen Çerkezköy Halit Narin Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, yeni kampüsünde eğitim ve öğretime devam edecek. Ambardere mevkiinde 4 bina halinde inşa edilecek olan eğitim kampüsünün yer teslimi yapıldı.

Hakkında yıkım kararı verilen, Çerkezköy Halit Narin Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, yeni kampüsünde eğitim ve öğretime devam edecek. Çerkezköy Millî Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, yüklenici firma yetkilileri ile alanda incelemelerde bulunup, bilgi aldı.  

İHALE HAZIRLIĞI DEVAM EDİYOR

20 dönüm alanda oluşturulacak kampüste 32 derslikli ana bina, Motor, İş Makinası ve Metal Atölyeleri'nden oluşan 3 atölye binası, basketbol sahası ve otopark olacak. Toplamda 130 milyon TL'lik devlet yatırımının Toplam Konut İdaresi (TOKİ) tarafından ihalesi, sözleşmesi ve yer teslimi yapıldı. Ayrıca, okulun bulunduğu alana 24 derslikli bina, 2 atölye ve 1 spor salonu ihale hazırlığı süreci TOKİ'de devam etmekte. 

TBMM BAŞKANI ŞENTOP'A TEŞEKKÜR

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü resmi web sitesinden yapılan açıklamada, “Çerkezköy Halit Narin Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yatırım programına alınması, TOKİ tarafından ihale edilmesi süreçlerinde katkısı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’a, Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer’e, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’a, Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel’e, Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü’ye ve İl Millî Eğitim Müdürü Ersan Ulusan'a teşekkür ederiz” ifadeleri kullanıldı.

 



BÜYÜKŞEHİR’DEN ÜRETİCİLERE FİDE DESTEĞİ

TEK GENÇ FEST'TE MUHTEŞEM FİNAL

TEKİRDAĞ’DA DEV OPERASYONDA 50 KİŞİ TUTUKLANDI

BÜYÜKELÇİ’DEN VALİ SOYTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ

ULAŞIM KARTLARINDA ONLİNE VİZELEME DÖNEMİ