ÇERKEZKÖY’DE 15 TEMMUZ KUTLAMASI

ÇERKEZKÖY’DE 15 TEMMUZ KUTLAMASI

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen programla bir kez daha kutlandı.

Çerkezköy’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle,  Cumhuriyet Meydanı’nda bir dizi etkinlik düzenlendi.

ŞEHİTLER İÇNİ DUALAR EDİLDİ

15 Temmuz hain darbe girişimin 7’nci yıl dönümü Çerkezköy’de düzenlenen programla kutlandı. Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından organize edilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında vatandaşlar dün gece Cumhuriyet Meydanı’nda toplandı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı, Osmanlı İmam Hatibi Abdullah Karacan’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Daha sonra Çerkezköy İlçe Müftü Vekili Tahsin Ağca, dua yaptırdı. Ağca, tüm şehitlerimiz için dua okudu. 

Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, 15 Temmuz konuşmasında, “Hain darbenin sonucunda milletimizin göstermiş olduğu tepki bundan sonra bu ve benzeri girişimlerin de önünü alacak en önemli teminatlarımızdan birisidir. Hiç kimse unutmamalıdır ki Türk milleti bu ihanete sessiz kalmamıştır, bundan sonra da böyle bir ihanet girişimine asla sessiz kalmayacaktır. Biz bugün burada 15 Temmuz’un yıl dönümünde bir kez daha milli birliğimize ve demokrasimize sımsıkı sarılıyoruz. Bu duygularla 15Temmuz’da canını seve seve veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Gazilerimize sağlık, sıhhat ve hayırlı ömürler diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Cumhuriyet Meydanı’nda Cumartesi akşamı saat 20.00’de başlayan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programına Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü’nün yanı sıra 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Osman Akyıldız, Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Cengiz Memiş, Cumhuriyet Başsavcı Burak Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Serkan Engin, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Vatanel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Müftü Vekili Tahsin Ağca, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, Yeniden Refah Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Bünyamin Sönmez, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

PİLAV AYRAN İKRAMI YAPILDI 

Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Tugay Komutanı Osman Akyıldız, kurum amirleri ve AK Parti ve MHP temsilcileri 00.15’e kadar meydanda kalmaya devam etti. Sinevizyon gösteriminin ardından 15 Temmuz’u 16 Temmuz’a bağlayan gece yarısı öncesi Kur’an-ı Kerim okunup, 00.13’te tüm ülke genelinde olduğu gibi Çerkezköy’deki camilerde okunan selanın ardından resmi program sona erdi. Bu arada, Cumhuriyet Meydanı’nda Çerkezköy Belediyesi tarafından vatandaşlara pilav, su, çay ikram edildi.
 



Anahtar Kelimeler: ÇERKEZKÖY’ TEMMUZ KUTLAMASI

KANLI DOKTOR ÖNLÜĞÜYLE EYLEM YAPTILAR

KADIN FUTBOL TAKIMINDAN BAŞKAN ÇETİN’E ZİYARET

BAŞKAN TAŞYASAN’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

TEKİRDAĞ'DA TRAFİK KAZASI KAMERALARA YANSIDI

TEKİRDAĞ'DA GEÇEN YIL 12 BİN 306 BEBEK DOĞDU