ÇERKEZKÖY’DE 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ’NÜ KUTLANDI

ÇERKEZKÖY’DE 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ’NÜ KUTLANDI

19 Ekim Muhtarlar Günü, Çerkezköy’de düzenlenen törenlerle kutlandı.

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk töreni düzenlendi. Muhtarlar Derneği Şube Başkanı Tahsin Akgün Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen çelenk törenine Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram, Nedim Yılancı, Levent Yıldırım ve Esengül Güven, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Tahsin Akgün ve mahalle muhtarları, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile STK temsilcileri katıldı.

ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNULDU

Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Tahsin Akgün tarafından muhtarlar günü dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu gerçekleştirildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Muhtar Tahsin Akgün tarafından günün anlam ve önemine dair konuşma yapıldı.

Programda bir konuşma yapan Tahsin Akgün, muhtarlık müessesinin önemine dikkat çekerek, “Demokrasinin ilk basamağı muhtarlıktır”dedi.

HALKIN GÖZÜ KULAĞISINIZ

Muhtarların, demokrasinin ilk basamağı ve halkımızın gözü kulağı olduğunu belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Biz, hizmet anlayışımız içinde muhtarlarımızı kamu yönetimini paylaştığımız mesai arkadaşlarımız olarak görüyoruz. Yaşadığımız şehri daha ileriye taşımak için muhtarlarımızla birlikte gece gündüz çalışıyoruz. Hemşerilerimizle hizmet yolunda hep beraber yürümek umuduyla muhtarlar gününü kutluyor, tüm muhtarlarımıza hizmetlerinde üstün başarılar diliyorum” dedi.

Atatürk Anıtı’ndaki törenin ardından Çerkezköy Kaymakamlığı’nca, ilçedeki muhtarlara Et Beyi Restoran da öğlen yemeği verdi.



Anahtar Kelimeler: ÇERKEZKÖY’ MUHTARLAR KUTLANDI

ÇERKEZKÖY’DE 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUSU

ŞARKÖY MEYDAN DÜZENLEMESİ TAMAMLANDI

TRAKYA’DA 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI

TEKİRDAĞ’DA SAHTE ALTIN DOLANDIRICILIĞINDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI

TEKGENÇFEST BOYUNCA İLÇELERE ULAŞIM ÜCRETSİZ