Gündem

Gündem Haberleri

ÇERKEZKÖY’DE BAYRAMLAŞMA…

ÇERKEZKÖY’DE BAYRAMLAŞMA…

Ramazan Bayramı’nın ilk gününde bayramlaşan Çerkezköy Protokolü, Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşların bayramını kutladı.

Ramazan Bayramı nedeni ile Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Bayramlaşma Programı’nda Kaymakam Nazmi Günlü, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Osman Akyıldız ve Belediye Başkanı Vahap Akay, ilçe protokolü ile birlikte vatandaşların bayramını kutladı.

Bayramlaşma Programı’na Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Osman Akyıldız, Belediye Başkanı Vahap Akay, 26. Dönem Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, siyasi parti ilçe başkanları ve temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, dernek üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları, gaziler, sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

HAYIRLI BAYRAMLAR

Bayramlaşma programına katılan konuklara çeşitli ikramlarda bulunulurken; bayramlaşma programın sonunda Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından, programa katılan çocuklara bayram harçlığı dağıtıldı. Program sonunda kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Vahap Akay, başta Çerkezköylüler olmak üzere tüm vatandaşların bayramını kutlayarak; “Ramazan Bayramı’nın tüm halkımıza ve ülkemize sağlık, mutluluk ve esenlik getirmesini temenni ediyor, tüm vatandaşlarımıza hayırlı ve huzurlu bayramlar diliyorum” ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: ÇERKEZKÖY’ BAYRAMLAŞMA…

GELECEĞİN TAVA CİĞER USTALARI İLK DENEYİMLERİNİ YAŞADI

MİNİK KUMSAL ÜLKEMİZİ AVRUPA’DA TEMSİL EDECEK

TEKİRDAĞ’DA TERÖR OPERASYONU: 2 KİŞİ TUTUKLANDI

ŞİMDİ DE YAĞMUR SUYU HATTINA

EDİRNE’DE SINIR HATTINDA DEAŞ, PKK VE FETÖ ŞÜPHELİLERİ YAKALANDI