ÇERKEZKÖY’DE BELEDİYE 5 BİN ÖĞRENCİYE KIRTASİYE SETİ DAĞITTI

ÇERKEZKÖY’DE BELEDİYE 5 BİN ÖĞRENCİYE KIRTASİYE SETİ DAĞITTI

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, bu yılda öğrencilere kırtasiye seti hediyesini ihmal etmedi.

Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı’nın bugün başlaması nedeni ile ilçe genelindeki devlet okullarında 1. sınıfa başlayan yaklaşık 5 bin öğrenciye kırtasiye seti hediye edildi.

Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelindeki 12 mahallede bulunan devlet okullarında eğitim ve öğretime yeni başlayan yaklaşık 5 bin öğrenciye kırtasiye malzemesi hediye edildi.

DAĞITIMI YAPILDI

Kırtasiye paketimizin içinde temel kırtasiye malzemelerinin bulunduğunu söyleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu yıl okula yeni başlayan öğrencilerimize verilmek üzere Belediyemiz tarafından temin edilen kırtasiye malzemelerinin kentimiz genelinde eğitim ve öğretim veren 18 ilkokulumuzda dağıtımı gerçekleştirildi” dedi.

HAYIRLI OLSUN

Yeni eğitim ve öğretim yılının Çerkezköy, Tekirdağ ve tüm Türkiye için hayırlı olması temennisinde bulunan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yeni dönem tüm öğrenci kardeşlerimize, velilerimize hayırlı olsun. Çerkezköy’ümüz büyüyor ve güzelleşiyor. Bu güzelliğe emek veren eğitim camiasının kıymetli öğretmenlerine şimdiden başarılar diliyorum. Tüm öğrencilerimizin yeni dönemini bir kez daha kutluyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.   



YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

SARAY 19 MAYIS’I UMUT KAPLAN İLE KUTLAYACAK

VALİ SOYTÜRK ENGELLİLER HAFTASI NEDENİYLE YAPILAN AÇILIŞA KATILDI

BİLDİĞİNİZ BÜTÜN SINAVLARI UNUTUN

TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ ÖZEL GENÇLERİN GÖNÜLLERİNİ ALDI