ÇERKEZKÖY’DE BİR AYDA ARANAN 460 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

ÇERKEZKÖY’DE BİR AYDA ARANAN 460 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Çerkezköy Kaymakamlığı’nın geçtiğimiz Mart ayına ilişkin polis ve jandarma faaliyetleriyle ilgili verdiği bilgilere göre çeşitli suçlardan aranması olan 460 kişi gözaltına alındı.

Çerkezköy Kaymakamlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü‘nün aranan şahıslara yönelik gerçekleştirdikleri uygulamanın sonucunu kamuoyu ile paylaştı. Buna göre İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü’nün aranan şahıslara yönelik gerçekleştirdikleri uygulamada aranması olan 460 şahıs yakalandı. 

İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü tarafından 01-31 Mart 2024 tarihleri arasında aranan şahıslara yönelik yapılan uygulama da; 20 yıl ve üzeri hapis cezası olan 1 kişi, 10 yıl ve üzeri hapis cezası olan 1 kişi, 5 yıl ve üzeri hapis cezası olan 5 kişi, 5 yıla kadar hapis cezası olan 58 kişi, ifadeye yönelik aranması olan 202 kişi, asal yakalaması olan 173 kişi, KİHBİ (kayıp şahıs) olan 13 kişi ve para cezası olan 7 kişi olmak üzere toplam 460 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Yapılan uygulama da 460 şahısın yakalanmasından dolayı Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü jandarma ve polisleri tebrik ettiği bir mesaj yayımladı. Kaymakam Günlü yayımladığı tebrik mesajın da, ‘’01–31 Mart 2024 tarihlerinde Emniyet Müdürlüğümüzün ve Jandarma Komutanlığımızın Çerkezköy ilçesinde aranan şahısların yakalanmalarına yönelik yapılan çalışmaları neticesinde toplam 460 şahıs yakalanmıştır. Operasyonlarda görev alan personellerimizi kutluyoruz.’’ ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: ÇERKEZKÖY’ ARANAN GÖZALTINA ALINDI

JANDARMA'DAN DEV OPERASYON

EFT FARESİ POLİS KAPANI'NDAN KURTULAMADI

YOLCU OTOBÜSLERİNDE BİLİNÇLENDİRME ÇALIŞMASI

TRAFİK HAFTASI'NDA POLİS VE ZABITA KOL KOLA

JANDARMA VE POLİSTEN BİLİNÇLENDİRME YARIŞI