ÇERKEZKÖY’DE BİR DAHA VAHAP AKAY

ÇERKEZKÖY’DE BİR DAHA VAHAP AKAY

Çerkezköy’de 31 Mart Yerel Seçimleri’nin galibi bir kez daha CHP Adayı Vahap Akay olurken, üçüncü kez üst üste Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu. Akay, yüzde 43 oy alırken en yakın rakibi Abdullah Öğe yüzde 33 oy aldı.

Çerkezköy’de mevcut belediye başkanı Vahap Akay, 3’üncü kez seçildi. 31 Mart Yerel Seçimleri’nin resmi olmayan sonuçlarına göre yüzde 43 oy alan Akay, en yakın rakibine 10 puanlık fark attı. Akay, seçimin ardından Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara hitap ederek, bu zaferi kutladı.

ÇERKEZKÖY’DE 3’NCÜ VAHAP AKAY DÖNEMİ

Dün yapılan yerel seçimlerde Çerkezköy’de çok sayıda parti seçime girerken seçimden CHP adayı ve mevcut belediye başkanı Vahap Akay zaferle çıktı. Akay, seçimden resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 43 oranında oy alırken en yakın rakibi Abdullah Öğe ise yüzde 33 civarı oy aldı. Bu sonuçların ardından Vahap Akay, Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan binlerce vatandaşla birlikte bu zaferi kutladı. Vatandaşlara hitap eden Vahap Akay, şunları kaydetti:  “Biz 10 yılda alnımız açık başımız dik. Cumhuriyet Meydanı’nda olmanın gururuyla sizlerin karşısına çıktık. Bize güvendiniz, inandınız. İnancınızı boşa çıkartmayacağız. Son iki aydır kapı kapı sokak sokak hemşerilerimizi dolaştık. Çerkezköy’e hizmet etme azim ve kararlılığıyla, bugün burada toplanan hemşerilerimin huzurunda bugüne kadar çalıştık bundan sonra daha çok çalışacağız. 10 yıllık mücadeleyi adım adım yeni 5 yıla taşırken, bize gönül veren, katkı veren birçok arkadaşım var. Huzurlarınızda hepsine şükranlarımı sunuyorum. Bize olan inancınız için memleketimin 81 ilinden gelen herkesle birlikte sandıkta buluştuk. Sandığın mesajını aldık. Kimse merak etmesin. Sandıklar birlik dedi, beraberlik dedi, memleketimin 81 ilinden gelen herkesle birlikte bir kere daha kucaklaş dedi. Hizmetlerimizi daha da güçlendireceğiz Çerkezköy. Bu güzel gururu bize yaşatan herkesten Allah razı olsun. Güveninizi boşa çıkartmayacağız Çerkezköy. Biz Gazi Mustafa Kemal Paşa’nın izinde bir belediye başkanıyız. Bir çift mavi gözün ışığında yol yürümeye devam edeceğiz. Biz birbirimizi çok sevdik, ayrılmayacağız demiştim. Saygılarımı, sevgilerimi gönderiyorum Çerkezköy.” 

Akay konuşmanın ardından Çerkezköy sokaklarında mahalleri dolaşarak kalabalıklar halinde toplanan binlerce vatandaşı selamladı, kazanılan seçimi kutladı. Akay, Kızılpınar ve Veliköy’de de vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.



Anahtar Kelimeler: ÇERKEZKÖY’ VAHAP

ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM