ÇERKEZKÖY’DE JANDARMA’DAN ARALIK AYI BİLANÇOSU

ÇERKEZKÖY’DE JANDARMA’DAN ARALIK AYI BİLANÇOSU

Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Kızılpınar ve Veliköy’de yaptığı bir aylık çalışma Kaymakamlık tarafından açıklandı.

Çerkezköy Kaymakamlığı İlçe Jandarma Komutanlığı’nın son bir aylık faaliyetlerini kamuoyu ile paylaştı. Buna göre jandarma aralık ayı içinde 32 bin 564 GBT (Genel Bilgi Taraması) sorgulaması yaptı. Bu kişilerden aranması olan 147 kişi de yakalandı.

Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Kızılpınar ve Veliköy’de yaptığı bir aylık çalışma Kaymakamlık tarafından açıklandı. Yapılan jandarma uygulamalarında 32 bin 564 kişinin GBT sorgulaması yapılırken, 147 aranan şahıs gözaltına alındı. Yine bu faaliyetler kapsamında 62 bin 369 araç kontrol edilirken, 421 araca işlem yapıldı. Jandarma faaliyetlerinde ayrıca 2 adet tabanca, 2 adet kurusıkı tabanca ve 102 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Çerkezköy Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, “Çerkezköy Jandarma Komutanlığımızca 2023 yılı Aralık ayında 29 Asayiş Uygulaması ve Denetim Faaliyeti yapılmıştır. Huzurlu Sokaklar ve Terör Suçları Uygulamalarında görev alan mesai arkadaşlarımıza ve yardımcı olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.” denildi.



ÇERKEZKÖY’DE EĞİTİM YATIRIMLARI HIZLA DEVAM EDİYOR

EŞEKLE GEZİP KİTAP DAĞITIYOR

ÇERKEZKÖY’DE 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUSU

ŞARKÖY MEYDAN DÜZENLEMESİ TAMAMLANDI

TRAKYA’DA 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI