ÇERKEZKÖY’DE MEHTERANLI AÇILIŞ

ÇERKEZKÖY’DE MEHTERANLI AÇILIŞ

Nokta Akademi Çerkezköy’de hizmete açılırken Mehteran Takımı’da konser verdi.

İş Sağlığı ve Güvenliği firması Nokta Akademi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Çok  sayıda davetlinin katıldığı açılışı Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin, gerçekleştirdi.

Çerkezköy’de yeni bir İş Sağlığı ve Güvenliği firması Nokta Akademi hizmete girdi. Fatih Mahallesi Şehit teğmen Akın Caddesi No 6/A adresinde hizmete giren Nokta Akademi’nin açılışına, Mehter Takımı’da renk kattı. Açılışa Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin, Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Sifil ve TOBB Tekirdağ Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Ayben Erdoğan Yavuzşen, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, CHP Kapaklı Belediye Başkan adayı İrfan Mandalı, CHP Saray Belediye Başkan adayı Abdül Taşyasan ve işletme sahibi İrem Aşık ve yakınları ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış töreninde konuşan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin, “Bugün burada sadece bir işletmenin kapılarını açmak için bir arada değiliz. Aynı zamanda yerel ekonomimize, topluluğumuza ve kadın girişimciliğine olan inancımızın bir göstergesi olarak bir aradayız. Bu açılış yenilik, cesaret ve kararlılığın somut bir ifadesidir. Yerel ekonomimize, Topluluğumuza ve Kadın Girişimciliğine olan inancımızın bir göstergesi olarak bir aradayız. Bu açılış, yenilik, cesaret ve kararlılığın somut bir ifadesidir. Açılışını gerçekleştirdiğimiz İşletmemiz İrem Hanıma veb hayırlı olsun.” Dedi.



Anahtar Kelimeler: ÇERKEZKÖY’ MEHTERANLI AÇILIŞ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM

TÜRKİYE - KKTC 2’İNCİ EKONOMİ KONFERANSI

ENFLASYON YÜZDE 68 OLARAK AÇIKLANDI

BAKAN IŞIKHAN: "İŞSİZLİK ORANI VE GENÇ İŞSİZLİK ORANI SON 10 YILIN EN DÜŞÜK SEVİYESİNE GELDİ"