ÇERKEZKÖY’DE ÖZEL OKULUN KAPANMASI ÜZERİNE İNCELEME BAŞLATILDI

ÇERKEZKÖY’DE ÖZEL OKULUN KAPANMASI ÜZERİNE İNCELEME BAŞLATILDI

Çerkezköy’de faaliyet gösteren Özel Çerkezköy Uğur Okulları’nın kapatılması nedeniyle harekete geçen Kaymakamlık, müfettiş talep ederken, bu okulda okuyan öğrencilerin mağdur olmaması için de tedbir aldı.

Çerkezköy Kaymakamlığı’ndan bir süredir kapatılacağı söylentileri olan Uğur Okulları ile ilgili olarak yazılı bir basın açıklaması yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce hazırlanan basın açıklamasını kamuoyu ile paylaşan Çerkezköy Kaymakamlığı, öğrencilerin mağdur olmaması için de tedbir alındığını açıkladı.

Çerkezköy Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada şunlara yer verildi: “2021 yılından itibaren ilçemizde faaliyet gösteren Özel Çerkezköy Uğur Okullarının kapanacağı bilgisi üzerine, inceleme başlatılmış ve müfettiş talebinde bulunulmuştur. Adı geçen okulda bulunan 110 lise 51 ortaokul öğrencisinin eğitim-öğretimlerinin aksamadan devamı amacı ile ilçemizde bulunan diğer okullara nakilleri için gerekli hazırlıklar yapılmış olup, öğrencilerini nakletmek isteyen velilerin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze başvurmaları gerekmektedir.”



KANLI DOKTOR ÖNLÜĞÜYLE EYLEM YAPTILAR

KADIN FUTBOL TAKIMINDAN BAŞKAN ÇETİN’E ZİYARET

BAŞKAN TAŞYASAN’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

TEKİRDAĞ'DA TRAFİK KAZASI KAMERALARA YANSIDI

TEKİRDAĞ'DA GEÇEN YIL 12 BİN 306 BEBEK DOĞDU