ÇERKEZKÖY'DE PROTOKOL CUMHURİYET MEYDANI'NDA VATANDAŞLA BAYRAMLAŞTI

ÇERKEZKÖY

Ramazan Bayramı için gerçekleştirilen bayramlaşma töreni Çerkezköy'de Cumhuriyet Meydanı’nda yapıldı.

Ramazan Bayramı nedeni ile Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Bayramlaşma Programı’nda Kaymakam Nazmi Günlü, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tank Kurmay Albay Erkan Bulut ve Belediye Başkanı Vahap Akay, ilçe protokolü ile birlikte vatandaşların bayramını kutladı.

Bayramlaşma Programı’na Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tank Kurmay Albay Erkan Bulut, siyasi parti ilçe başkanları ve temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, dernek üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları, gaziler, sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

HAYIRLI BAYRAMLAR

Bayramlaşma programına katılan konuklara çeşitli ikramlarda bulunulurken; bayramlaşma programına vatandalar yoğun ilgi gösterdi. Program sonunda kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Vahap Akay, başta Çerkezköylüler olmak üzere tüm vatandaşların bayramını kutlayarak; “Ramazan Bayramı’nın tüm halkımıza ve ülkemize sağlık, mutluluk ve esenlik getirmesini temenni ediyor, tüm vatandaşlarımıza hayırlı ve huzurlu bayramlar diliyorum” dedi.

Bayramlaşma programına protokol üyelerinin yanı sıra Çerkezköy TSO Başkanı Ahmet Çetin, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, Çerkezköy Şoförler Odası Başkanı Mustafa As, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gaziler, Mahalle Muhtarları, Siyasi Parti temsilcileri de hazır bulundu.

 



SARAY BELEDİYESİ 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE YOĞUN İLGİ

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUK ŞENLİĞİ

SARAY BELEDİYESİ’NDEN KÜÇÜKLERE BÜYÜK EĞLENCE

KAPAKLI’DA 23 NİSANLA BERABER RENKLİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

ÇERKEZKÖY’DE 23 NİSAN ŞENLİKLERİ