ÇERKEZKÖY’E YAPILACAK 112 İSTASYONU VE SAĞLIK TESİSİ’NİN TEMELİ DE ATILDI

ÇERKEZKÖY’E YAPILACAK 112 İSTASYONU VE SAĞLIK TESİSİ’NİN TEMELİ DE ATILDI

Hayırsever Saim Buyruk’un katkılarıyla Çerkezköy’de yapılan Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun temeli de atıldı.

Yaklaşık bir ay kadar önce temel kazısı başlayan Çerkezköy Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun temeli de atıldı. 

Çerkezköy’ün İstasyon Mahallesi’nde, Tepe bölgesi diye adlandırılan mevki de hayırsever Saim Buyruk'un (Buyruk Tekstil) katkılarıyla yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu inşaatının temeli atıldı. Yaklaşık bir ay kadar önce Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’ün de katılımıyla temel kazısı başlatılan tesisle ilgili Çerkezköy Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, temelin de atıldığını bildirildi. Açıklamada, “Projenin yapımına hızla devam ediyoruz Bağışçımıza teşekkür ediyor, ilçemize hayırlı olsun.”denildi.

İstasyon Mahallesi’nde yer alan taşınmaza Buyruk Tekstil tarafından 6 hekimli Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yapılacak. Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu bodrum ve zemin kattan oluşacak ve toplam kapalı alanı bin 92 metrekare olacak. Aile Sağlığı Merkezinde 6 adet muayene odası, gebe, bebek izlem, acil müdahale, laboratuvar, ofis, emzirme odası, eğitim odası, mutfak, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda ise 3 adet personel odası, çalışma ve eğitim odası ile teknik alanlar yer alacak.



ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM