ÇERKEZKÖYLÜ ÖĞRENCİLER ÖDÜLLERLE DÖNDÜLER

ÇERKEZKÖYLÜ ÖĞRENCİLER ÖDÜLLERLE DÖNDÜLER

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda eğitim gören öğrenciler Edirne’de katıldıkları spor turnuvalarından madalyalarla döndüler.

Çerkezköylü öğrencilerin sporda yeni başarıları madalyalarla taçlandı. İlçedeki 2 okulun öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmada öğrenciler balkan ikincisi, üçüncüsü ve beşincisi olarak aynı zamanda da Tekirdağ birinciliği elde ettiler.

Edirne’de düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri kapsamında Edirne Uluslararası Balkan Judo Turnuvası’nda Çerkezköy Nurullah Narin Ortaokulu öğrencilerinden Mert Akif Uluğ 38 kilogramda üçüncü, Nefise Sena Uluğ ise 40 kilogramda beşinci oldu. Aynı turnuvaya katılan Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu öğrencilerinden Aslı Çakır 23 Nisan Uluslararası Judo Turnuvası Süper Minikler 28 kilogramda Balkan üçüncüsü, Mustafa Kayra Koç ise Judo Turnuvası’nda Balkan ikincisi oldu. Turnuvalarda aynı zamanda Tekirdağ’ı temsil eden öğrencilerden Mert Akif Uluğ ve Nefise Sena Uluğ il birinciliğini de kazandı.

 

 



TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA KAPAKLI’YI TEMSİL EDECEK

ÇERKEZKÖY'DE SARBAK METAL CUMHURİYET ANADOLU LİSESİ FUTSAL TAKIMI İL ŞAMPİYONU OLDU

ÇERKEZKÖYLÜ ÖĞRENCİLERDEN BÖLGE ŞAMPİYONLUĞU

ÇERKEZKÖYLÜ ÖĞRENCİLERDEN TEKİRDAĞ ŞAMPİYONLUĞU

ÇORLU’NUN KIZLARI TÜRKİYE ŞAMPİYONU