ÇETİN 01’İN MÜCİDLERİ DUYGULARINI DİLE GETİRDİ

ÇETİN 01’İN MÜCİDLERİ DUYGULARINI DİLE GETİRDİ

Bu yıl düzenlenen Teknofest Aksaray Roket Yarışması’na katılan Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi Umay Takımı öğrencileri duygularını dile getirdi.

Bu yıl TEKNOFEST Teknoloji yarışmaları kapsamında 1-3 Ağustos tarihinde Aksaray’da düzenlenen ve 584 takım içinden seçilen 81 takımının katıldığı Roket Yarışması’nda Çetin 01 roketiyle yarışan Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi Umay Takımı öğrencileri, duygularını dile getirdi. İlk fırlatılan roket olan Çetin 01’in heyecanını dile getiren öğrenciler, heyecanlarını canlı yayında paylaştı. Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi Umay Roket Takımı Danışman Selçuk Özel ve Kaptan Dilşer Göçmen ile birlikte üye öğrenciler Kübra Nur Uygur, Esma Sultan Altunbaş, Sudegül Özgül, İlke Ergin, Eren Küçükyıldırım’dan oluşuyor.

YARIŞMAYA KATILAN UMAY TAKIMI DUYGULARINI DİLE GETİRDİ

Yarışmaya bir buçuk yıldan buyana hazırlandıklarını dile getiren UMAY Takımı’nın öğrencileri, Çetin 01’in fırlatılması öncesi canlı yayında duygularını dile getirdi. TRT’nin de youtube kanalından canlı verdiği Roket Yarışması’nda duygularını dile getiren UMAY Takımı’nın öğrencileri birbuçuk yıldan buyana bu yarışmaya hazırlandıklarını söylediler.

BİR BUÇUK YILDIR HAZIRLANIYORUZ

UMAY Takımı ile yarışmaya katılan öğrenciler TEKNOFEST ekibinin sunucularına canlı yayında tek tek duygularını dile getirdi. Öğrenciler birbuçuk yıldır Çetin 01 roketi üzerine çalıştıklarını ve bu yarışmaya hazırlandıklarını söylerken, finalde bulunmaktan dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi. Aksaray’daki finalin değişik farklı bir süreç olduğunu dile getiren öğrenciler, zorlu olmasına karşın güzel duygular yaşadıklarını söyledi. Sunucunun sorusu üzerine Çetin 01 roketinin isminin okulun hayırseverleri Seval Çetin ve Ahmet Çetin’in soy isminden aldığını belirten öğrenciler, bu süreçte kendilerine destek olan okullarına, hayırsever Seval ve Ahmet Çetin’e, ailelerine ve öğretmenlerine de teşekkür etti.

Yarışmada başarılı bir uçuş gerçekleştiren Çetin 01 roketi, canlı yayında gökyüzüne bırakılmıştı. İşte o görüntüler bir kez de Trakya Flaş Haber’de…

 



ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM