ÇETİN GROUP AFET BÖLGESİNDE YARALARI SARMAK İÇİN HAREKETE GEÇTİ

ÇETİN GROUP AFET BÖLGESİNDE YARALARI SARMAK İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Çetin Group Yönetim Kurulu, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem felaketinin ardından dayanışma bilinciyle harekete geçti.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem felaketinin ardından bölgedeki yaraları bir an önce sarmak adına Çetin Group harekete geçti. Bölgeye nakdi yardımın yanı sıra 50 adet odun sobası ve 500 adet battaniye gönderildiği açıklandı.

Çetin Group Yönetim Kurulu, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem felaketinin ardından dayanışma bilinciyle harekete geçti. Çetin Group sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, yardımlarla ilgili yetkili kurum ve kuruluşlarla irtibat halinde olunduğu ifade edilirken, toplumsal dayanışmanın bu günlerde çok önemli olduğuna ve bölgede yaraları sarmak için tüm imkanlar ile seferber olduklarının altı çizildi. Çetin Group tarafından yapılan açıklamanın devamında şunlar kaydedildi:

TERMAL POLAR VE BATTANİYE 

“Çetin Group Yönetim Kurulu bölgeye yapılan nakdi yardımın yanı sıra bölge halkının ısınma ihtiyaçları için Çetin Özel Güvenlik şirketimizden termal polar, battaniye, bere, hijyen ihtiyaçları için Atak Firma fabrikamızdan sıvı sabun, dezenfektan ve şampuanlarımız afet bölgesine ulaşmıştır. 

50 ADET ODUN SOBASI

Aynı zamanda Çetin Group çalışanlarından gönüllü topluluğumuz deprem bölgelerindeki ısınma ihtiyacına destek olmak için 50 adet odun sobası, 500 adet battaniye ve çocuklar için 2 koli ilaç alarak bölgeye ulaştırmak için yola çıkmıştır. Cumhuriyet tarihimizde ülkemizin başına gelen en büyük felaketlerden birini yaşamanın derin üzüntüsünü duyuyoruz. Yaralarımızı en hızlı şekilde sarmak için dualarımız ve çabalarımız ile destek olmaya devam edeceğiz.”



GENÇLER, TEK GENÇ FEST İLE COŞACAK

BAŞKAN YÜCEER HIZ KESMİYOR

TÜİK’DEN AİLE HAFTASI’NA ÖZEL TEKİRDAĞ’DAKİ AİLE ORANLARI

VALİ SOYTÜRK KÜRESEL SİYONİZM VE GAZZE KONFERANSI’NA KATILDI

LİSELİ KIZLARDAN AYRIŞTIRAN LAVABO TASARIMI