ÇETİN GROUP’UN VELİAHTI DÜNYA EVİNE GİRDİ

ÇETİN GROUP’UN VELİAHTI DÜNYA EVİNE GİRDİ

Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’in oğlu Atakan Çetin, hayatını Bilun Berkan ile birleştirdi. Renkli geçen düğünde Ahmet Çetin ile Atakan Çetin’in baba oğul oynadığı harman dalı davetlilere sürpriz oldu!

Çetin Group’un veliahtı Atakan Çetin, dün akşam gerçekleşen görkemli bir düğün ile dünya evine girdi. Atakan Çetin, hayatını Bilun Berkan ile birleştirdi.

Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever iş insanı Ahmet Çetin ve Çetin Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı hayırsever iş insanı Seval Çetin’in biricik oğlu Atakan Çetin, dün (cumartesi) akşam görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Atakan Çetin, hayatını Bilun Berkan ile birleştirdi. Silivri Garden Et Lokantası’ndaki düğün takı töreniyle başladı.

TEBRİKLERİ KABUL ETTİLER

Gelin ile damat genç çiftler Atakan ve Bilun, davetlileri düğün salonunun girişinde karşıladı. Hediyelerini Atakan ve Bilün çiftine vererek tebrik eden davetlileri daha sonra Seval Çetin ve Ahmet Çetin ile dünürleri Billur ve Ali Şakir Berkan çifti karşıladı. Tebrikleri kabul eden Çetin ve Berkan Ailesi, davetlilerle tek tek fotoğraf çekili.

İLK DANS İLK PASTA…

Takı ve karşılama törenin ardından davetlilerin salondaki yerini almasıyla birlikte gelin ve damat el ele salona girdi. İlk danslarını davetlilerin heyecanlı bakışları altında yapan Atakan ve Bilün çifti canlı müzik eşliğinde ünlü happy şarkısıyla hem oynadı hem de düğün pastasını kesti. Pastayı birbirlerine ikram eten Atakan ve Bilün, daha sona danslarına kaldıkları yerden devam etti. Dün pastasının ardından davetlilerde genç çiftlere pistte eşlik etti.  

BABA OĞUL HARMAN DALI…

Gecenin sürprizini Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ile damat Atakan Çetin yaptı. Davul zurna ekibiyle birlikte salona giren baba oğul, muhteşem bir gösteriyle tüm gözleri üzerlerine topladı. Harmandalı oynayan Ahmet Çetin ve Atakan Çetin, davetlilerden uzun süre alkış aldı.

DAVUL ÇALDI SEVAL HANIM OYNADI

Gecenin renkli simalarından biri de oğlunun mürüvvetini doyasıya yaşayan Seval Çetin oldu. Pistte zaman zaman gelini, zaman zaman oğluyla birlikte oynayan Seval Çetin’in mutluluğu davul sesiyle birlikte renkli görüntülere sahne oldu.

 

DÜĞÜNDEN NOTLAR…

Hayırsever iş insanı Ahmet Çetin ve Seval Çetin’in biricik oğulları Atakan Çetin’in düğününe çok sayıda davetli katıldı. Çetin ve Şakir ailelerinin dışında düğüne iş, siyaset ve bürokrasinin yanı sıra binlerce çalışanı bulunan Çetin Group Ailesi’nden de yoğun katılımın olduğu düğünde Çerkezköy Kaymakam Vekili Bayram Sağır ve Cumhuriyet Başsavcısı Burak Yılmaz ile birlikte TÜRKİŞ Tekirdağ İl Başkanı Murat Koçak, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya ve çok sayıda davetli hazır bulundu.

KAYMAKAM SAĞIR VE BAŞSAVCI AYNI MASADA OTURDU

Düğünde Çerkezköy Kaymakam Vekili ve Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Burak Yılmaz, İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya aynı masada yer aldı…

MİLLETVEKİLİ CANDAN YÜCEER EŞİYLE KATILDI

Düğüne CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer işe doktor Kamil Yüceer ile birlikte geldi. Yüceer çifti, gecede Çerkezköy Belediyesi Başkan Vekili Cengiz Memiş ile aynı masada oturdu…

DOĞAN ÇİFTİ KIZILAY BAŞKANI AYNI MASADA

Gecede AK Partililer’de aynı masayı paylaştı… 25-26. Dönem Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan eşi HEMA Genel Müdürü Tunç Doğan ile birlikte geceye katıldı. Ayşe Doğan ve Tunç Doğan, gece boyunca Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı ve AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Hasan Karaca ve AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilat Başkanı Abdurrahman Yekeler aynı masayı paylaştı.

HALEF SELEF EMNİYET MÜDÜRLERİ…

Gecede dikkat çeken bir masa da bir dönem Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten halihazırda Çetin Group Güvenlik Eğitmenliği yapan Murat Ogan ile Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Harun Özcan aynı masayı paylaştı. Masada diğer davetlilerin yanı sıra Çerkezköy Emniyet ve Asayiş Hizmetleri Destekleme Derneği Başkanı Gürkan Yılmaz’da yer aldı…

KARAGÖZ ÇİTFİ GÜLNUR KOÇACINAR AYNI MASADA

Davetliler arasında bulunan hayırsever Serkan Karagöz ve eşi Müjgan Karagöz ise gece boyunca yakın arkadaşları Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Koçacınar ile aynı masada oturdu. Masanın diğer öne çıkan ismi ise Çerkezköy İlçe Nüfus Müdürü Gülhan Yavuz idi…

ERTEM VE KORAY ÖNSEL AYNI MASADA

Düğünde Çerkezköy Belediyesi’nin eski başkanı Ali Ertem, MHP Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Koray Önsel ile aynı masayı paylaştı. Masada AK Parti’nin Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Akın Yılmaz da vardı…

NEDİM YILANCI’DA DÜĞÜNE KATILDI

Atakan Çetin’in düğününe Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı’da katılanlar arasındaydı. Gecede eski Karaağaç Belediye Başkanı doktor Özkan Yücel’de boy gösterdi… Düğüne ailecek gelen Şanlıurfa Kebap Salonu’nun işletmecisi Said Tabala, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve birçok isim Çetin Gorup Veliahtı Atakan Çetin’in mutlu gününü paylaştı.

 

 

 



YILIN EN’LERİ ÖDÜLLERİNİ RENKLİ BİR TÖRENLE ALDI

CHP TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. YÜCEER SPORCULARLA BULUŞTU

KAPAKLI’DA ÇOCUKLARA ÖZEL ARA TATİL ŞENLİĞİ BAŞLADI

ÇOSB’DEN 100. YILA ÖZEL…

ÇERKEZKÖYLÜLER KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ İLE COŞTU