Politika

Politika Haberleri

ÇETİNTAŞ YEREL BASINI AĞIRLADI

ÇETİNTAŞ YEREL BASINI AĞIRLADI

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensupları ile kahvaltı programında  bir araya geldi. Düzenlenen kahvaltı programında konuşan Başkan Çetintaş, basının  zor bir görevi icra ettiğini  ifade ederek, başarı dileğinde bulundu.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Çerkezköy AK Parti İlçe Teşkilatı, Çerkezköy ve Kapaklı’da görev gazetecilerle kahvaltı programında bir araya geldi. Kahvaltı konuşan AK Parti  İlçe Başkanı Kamil Çetintaş; “Basının zor bir görev icra ettiğinin farkındayız. Bu zorlu görevi icra ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Düzenlenen kahvaltı programa basın mensuplarının yanı sıra, AK Parti Çerkezköy Kadın kolları Başkanı Nilgün Akyıldız, ,AK Parti Belediye Meclis Üyesi Neziha Temur, Tanıtım Medya Başkanı İlhami Yazıcı, Tanıtım Medya Başkan Yardımcısı Merve Akın ve teşkilat mensupları katıldı.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ile  basın mensuplarının  karşılıklı sohbetle gazetecilerin sorun ve taleplerinin konuşulduğu programda, gazetelerin son yıllarda azalan reklamlar ve kağıt başta olmak üzere artan maliyetler karşısında zor günler geçirdiği belirtildi. Gazeteciler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan tasarruf tedbirleri genelgesinin de kendilerini olumsuz etkilediğini dile getirdi.

Program hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi. 



Anahtar Kelimeler: ÇETİNTAŞ YEREL BASINI AĞIRLADI

YEREL SEÇİM SONRASI İLK ÇALIŞTAY GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇTSO’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

BAŞKAN NALLAR TEBRİKLERİ KABUL EDİYOR

KAPAKLI BELEDİYESİ DE İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

KAPAKLI BELEDİYE MECLİSİ İLK TOPLANTI