CHP ÇERKEZKÖY TEŞKİLATI, EMEKLİ ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

CHP ÇERKEZKÖY TEŞKİLATI, EMEKLİ ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatında 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama programı düzenlendi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çerkezköy İlçe Teşkilatında 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, Çerkezköy’ün emekli öğretmenlerinin davet edildiği bir kutlama programı düzenlendi. Şarkı ve türkülerle kutlanan Öğretmenler Günü programı sonrası emekli öğretmenlere hediyeler verildi. 

YOLUMUZU AYDINLATTI 

Programda konuşan CHP Çerkezköy İlçe Başkan Vekili Hüseyin Ülgen, “Emekli öğretmenlerimizi unutmadık, unutmayız. Onlar bizim yolumuzu aydınlattı. Bugün hasret giderdik. Öğretmenlerimizi çok özlemişiz” dedi.  

ÖĞRETMEN KÜLTÜRÜN TEMELİDİR 

Programa katılan Emekli Öğretmen Muammer Soyak ise bu etkinliğin çok değerli olduğunu ifade ederek, “Muasır medeniyetin üstüne çıkma hedefimiz eğitime ve öğretmenlere verdiğimiz değer ile orantılıdır. Öğretmen kültürün ve medeniyetin temelidir. Yükselmiş medeniyetlerin en belirgin özelliği öğretmenlere verilen değerdir. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün şu sözlerini hatırlatmak istiyorum, ‘Yeni nesli, Cumhuriyet'in özverili öğretmen ve eğitmenleri, sizler yetiştireceksiniz; yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır.’ Öğretmenler günümüz kutlu olsun.” dedi.

Ardından söz alan, Öğretmen ve aynı zamanda bir hukukçu olan Yıldırım Karaoğlu, “ Hepimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun. Daha iyi bir Türkiye’de tekrar bu günü kutlamak dileğiyle" şeklinde konuştu.

CHP Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Aytekin Şahinkaya ise gençliğin, öğretmenlerin öğrettiği şekilde, Atatürk çizgisinde ilerleyeceğini ifade etti. 

Program konuşmaların ardından, öğretmenlere verilen hediyelerle son buldu.    

 



TEKİRDAĞ’DA DEV OPERASYONDA 50 KİŞİ TUTUKLANDI

BÜYÜKELÇİ’DEN VALİ SOYTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ

ULAŞIM KARTLARINDA ONLİNE VİZELEME DÖNEMİ

BOSTAN FİDELERİ DEVLETTEN

VALİ SOYTÜRK TEMSİLİ ASKERLİK YEMİN TÖRENİ’NE KATILDI