CHP İLÇE BAŞKAN ADAYI SÖNMEZ: MAVİ LİSTE SEÇİMİ KAZANMIŞTIR!

CHP İLÇE BAŞKAN ADAYI SÖNMEZ: MAVİ LİSTE SEÇİMİ KAZANMIŞTIR!

Mavi liste olarak ‘Değişimi’ temsil ettiklerini belirten CHP Çerkezköy İlçe Başkan Adayı Özgür Sönmez, “Tarih ve saatin hiçbir önemi yok arkadaşlar. Mavi liste bu seçimi kazanmıştır.” dedi.

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Çerkezköy İlçe Başkan Adayı Özgür Sönmez, bu hafta sonu yapılacak olan İlçe Delege seçimi öncesinde gazetecilerle bir araya gelerek, açıklamalarda bulundu. Seçim tarihine tepki gösteren Özgür Sönmez, “Tarih ve saatin hiçbir önemi yok arkadaşlar. Mavi liste bu seçimi kazanmıştır.” dedi.

Çerkezköy’de Halilibrahim Sofrası’nda ekibiyle birlikte gazetecilerle akşam yemeğinde biraraya gelen CHP Çerkezköy İlçe Başkan Adayı Özgür Sönmez, bu hafta sonu gerçekleştirilecek CHP Çerkezköy İlçe Delege Seçimi’ni değerlendirdi. Kongre öncesindeki değerlendirmelerine başlamadan önce gazetecilerin 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutlayan Özgür Sönmez daha sonra Lozan’ın yıldönümünü andı. İşte Sönmez’in basın açıklamasında satır başları:

“Değerli basın emekçisi arkadaşlarım, Temmuz ayını yoğun bir gündemle yaşıyoruz.  Davetimizi kabul ederek bizlerle birlikte olduğunuz için hepinize teşekkür ederim. Ülkemizin kurtuluşunun bağımsız bir devlet olarak uluslararası alanda tanındığı ve tüm dünyaya ilan edildiği Lozan anlaşmasının 100. Yılını gururla kutluyoruz. Bu vesileyle de kurtuluşumuzun lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarını saygı, sevgi ve rahmetle anıyorum. Yine Ülkemiz için çok önemli günlerden biri olan sizlerin ve özgür kaleme sahip tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını Kutlarım. 

“MAVİ LİSTE OLARAK ÇERKEZKÖY’DE DEĞİŞİM DÜŞÜNCESİNİ TEMSİL EDİYORUZ” 

Temmuz ayının bölgemizdeki yine önemli gündemlerinden biride Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlık seçimlerinin ilk aşaması olan mahalle delege seçimlerini yaşayacağız. Bizler Mavi Liste olarak Çerkezköy’de Değişim düşüncesini temsil ediyoruz.   Mevcut İlçe yönetiminin sosyal medya üzerinden ilan ettiği tarihe göre mahalle delege seçimleri 29 Temmuz Cumartesi günü saat: 10:00 – 18:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.  Maalesef ki mevcut ilçe yönetimimiz seçim sürecini diyalogdan uzak ben yaptım oldu şeklinde yönetmiştir.  206 bin 829 kişinin yaşadığı ilçemizde yerel iktidara sahip partimizin diyalog yetisini kaybetmiş bir iradeyle yönetilme şansı yoktur. 

“MAVİ LİSTE BU SEÇİMİ KAZANMIŞTIR!”

İletişim yetisini kaybetmiş yönetim nasıl bir şansla delege seçim tarihini 6 ay önce planladığımız çocuğumun sünnet düğününle aynı güne denk getirmiştir.  Gerçekten bu konudaki başarılardan dolayı kendilerini tebrik ediyorum.  Ancak korkunun ecele faydası yok arkadaşlar, sizlere net olarak söylüyorum, Mavi liste bu seçimi kazanmıştır. Seçimi ister hafta içi, ister hafta sonu, isterlerse gece, isterlerse gündüz yapsınlar. Tarih ve saatin hiçbir önemi yok arkadaşlar. Mavi liste bu seçimi kazanmıştır. 

Mavi Liste olarak Cumhuriyet Halk Partisini Çerkezköy’de halkın partisi konumuna getireceğiz, Partimizin kişilerin hegemonyasında olmasına son vereceğiz. Siyaset kişisel ihtiraslar üzerinden değil, halkın talep ve ihtiyaçları üzerinden yapılmalıdır. Bu nedenle değişime ve katılımcı demokrasiye kavuşmaya sayılı günler kalmıştır. İlçemizde yeniden şahlanacak bir Cumhuriyet Halk Partisi için tüm partililerimizi 29 Temmuz Cumartesi günü yapılacak olan mahalle delege seçimlerinde oylarını kullanmaya davet ediyorum. Tekrardan hepinize katıldığınız için saygılar sunar, teşekkür ederim.”

 



ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM