CHP MİLLETVEKİLİ ADAYI İSMAİL ÇELEBİ MALKARA’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

CHP MİLLETVEKİLİ ADAYI İSMAİL ÇELEBİ MALKARA’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

CHP Milletvekili Adayı İsmail Çelebi, seçim çalışmaları kapsamında son ziyaretlerini Malkara’da gerçekleştirdi.

CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı İsmail Çelebi beraberindeki partilileri ile Malkara’da ziyaretlerde bulundu.

CHP’li Milletvekili Adayı İsmail Çelebi, Malkara’nın Yenidibek, Teteköy ve Deveci mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı İsmail Çelebi’ye Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Vasfi Güner, Belediye Meclis Üyeleri, ilçe teşkilatı üyeleri ve partililer eşlik etti. 

MALKARALILAR’DAN OY İSTEDİ

Malkara’da vatandaşlarla tek tek el sıkışan CHP Milletvekili Adayı İsmail Çelebi, Yenidibek, Teteköy ve Deveci başta kahvehaneler olmak üzere ev ziyaretlerinde bulundu. Milletvekili Adayı Çelebi, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri hakkında vatandaşları bilgilendirdi.  Milletvekili Adayı Çelebi, ziyaretleri sırasında vatandaşlara, “Haydi gelin bir olalım, birlik olalım, ilk turda güzel ülkemize baharı getirelim.” diye konuştu.

İsmail Çelebi, CHP heyeti ile birlikte Malkara’da Küçük Sanayi Sitesi’ni de gezdi. Çelebi, “Söz verdik, çok çalışacağız. Baharı güzel ülkemin dört bir yanına yayacağız.” dedi.



TAPU MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN KAYMAKAM GÜNLÜ’YÜ ZİYARET

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ’NDEN ANLAMLI ETKİNLİK

DEM PARTİ HEYETİNDEN DEMİRTAŞ'A ZİYARET

ÇORLU'DA TRAFİK KAZASI

TEKİRDAĞ'DA İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI