CHP TEKİRDAĞ İL BAŞKANI NALLAR, ÇERKEZKÖY'DE DEPREM ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ ALDI

CHP TEKİRDAĞ İL BAŞKANI NALLAR, ÇERKEZKÖY

CHP Tekirdağ İl Başkanı Volkan Nallar, deprem felaketi sonrasında, Çerkezköy Belediyesi'nin devam eden yardım çalışmaları hakkında bilgi almak ve fikir alışverişinde bulunmak için bölgeye geldi.

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 10 ili şiddetli bir şekilde etkileyerek on binlerce can kaybına neden olan deprem felaketi sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ İl Başkanı Volkan Nallar, Çerkezköy Belediyesi'nin devam eden yardım çalışmaları hakkında bilgi almak ve fikir alışverişinde bulunmak için bölgeye geldi. Belediye Başkanı Vahap Akay'dan kentte devam eden çalışmalar hakkında bilgi alan Nallar, yardım kampanyasında emeği geçenlere teşekkür etti.

CHP Tekirdağ İl Başkanı Volkan Nallar, deprem felaketi sonrasında,  Çerkezköy Belediyesi'nin devam eden yardım çalışmaları hakkında bilgi almak ve fikir alışverişinde bulunmak için bölgeye geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamada ziyaretleri nedeniyle CHP Tekirdağ İl Başkanı Volkan Nallar'a teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “CHP Tekirdağ İl Başkanımız Volkan Nallar ve il yönetim kurulumuzla Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde deprem sonrası bölgede ve kentimizde devam eden çalışmalarımız hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.



BÜYÜKELÇİ’DEN VALİ SOYTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ

ULAŞIM KARTLARINDA ONLİNE VİZELEME DÖNEMİ

BOSTAN FİDELERİ DEVLETTEN

VALİ SOYTÜRK TEMSİLİ ASKERLİK YEMİN TÖRENİ’NE KATILDI

BÜYÜKŞEHİR TARAFINDAN KÖPRÜ VE MENFEZLER YENİLENİYOR