CHP’DE ENGİN CAMCI DA ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

CHP’DE ENGİN CAMCI DA ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

CHP Çerkezköy eski İlçe Başkanı Engin Camcı, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Çerkezköy Belediye Başkanlığı için aday adaylığını bugün düzenlediği programla açıkladı.

31 Mart Yerel Seçimleri için aday adaylığı süreci devam devam eden CHP’de Çerkezköy Belediyesi için Özgür Sönmez’in ardından ikinci isim Engin Camcı oldu. Camcı bugün parti binası önünde düzenlediği görkemli bir törenle Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

CHP’de Çerkezköy ilçe başkanlığı yapmış il yönetiminde bulunmuş bir isim olan Engin Camcı Çerkezköy Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Özgür Sönmez’in ardından ikinci isim olan Engin Camcı bugün parti binasında kalabalık bir partili eşliğinde aday adaylığını açıklarken, “Çerkezköy Belediyesi’nde CHP bayrağını yeniden dalgalandıracağız. ”dedi. Engin Camcı konuşmasında şunları kaydetti: “Size baktığımda Çerkezköy'ü görüyorum. Size baktığımda doğru bir karar verdiğimi görüyorum. Size baktığımda Çerkezköy Belediyesi’ni yeniden kazandığımızı görüyorum. Size söz veriyorum, yeniden kazanacağız.”

ENGİN CAMCI KİMDİR?

Daha sonra kendisi hakkında bilgi vererek konuşmasını sürdüren Engin Camcı, “Öncelikle Engin Camcı kimdir? Ben 1971 doğumluyum. İlk, orta ve lise eğitimimi Çerkezköy’de tamamladım. 1990 yılından beri Çerkezköy’de esnafım. Evliyim ve üç çocuk babasıyım. Kıymetli dostlarım, kendimi bildim bileli Cumhuriyet Halk Partiliyim. 2007 yılından bu yana örgütümüzün bütün kademelerinde hizmet etmiş bir kardeşiniz olarak 2015-2020 yılları arasında 5 yıl süreyle iki dönem ilçe başkanlığına seçildim. Bu onurlu görevi yürüttüm. Sonra da 3 yıl İl başkan yardımcısı olarak görev yaptım. Aldığım bütün görevleri başarıyla yerine getirmek için hiç makamımda oturmadım. Halkın arasında oldum. Her zaman sahadaydım. Kısacası örgütün her kademesini bilen, örgütün içinden gelen birisiyim. 2014 yerel seçimlerinde belediye başkanımızla yola çıktık ve arkadaşlarımızla çok çalışarak kazandık. Yine çok çalışarak kazanacağız.” dedi.

CHP BAYRAĞINI YENİDEN DALGALANDIRACAĞIZ

Bir kez daha CHP Bayrağı’nı Çerkezköy Belediyesi’nde dalgalandıracaklarını savunan Engin Camcı, şunları dedi: “Buradan hepinize söz veriyorum. Yerel seçimde Cumhuriyet Halk Partimizin bayrağını belediyemizden indirtmeyeceğiz. Yeniden kazanarak, bayrağımızı dalgalandıracağız. Son 10 yıldır Çerkezköy'ün ulaştığı yeri görüyoruz. Yapılan hizmetleri görüyoruz. Önümüzdeki dönemde daha genç ve dinamik bir ekiple yeni hizmetlerle daha modern bir Çerkezköy için çok çalışacağız. Hep birlikte çok çalışıp yeniden CHP bayrağını belediyede dalgalanmayı sürdüreceğiz.” 

“ÇERKEZKÖY’ÜMÜZE HİZMET ETMEK İÇİN KARŞINIZDAYIM”

Çerkezköy’e hizmet etmek için yola çıktığını belirten Engin Camcı, “Bu kutsal bayrak yarışında Cumhuriyetimizin 100. yılında Atamızın Samsun'a çıktığı Atatürk ilke ve inkılaplarıyla, cumhuriyet kazanımlarıyla Çerkezköy’ümüze hizmet etmek için karşınızdayım. Bu vesileyle Çerkezköy belediye başkan aday adaylığımı açıklıyorum. Bu bayrak yarışında aday adayı olan diğer arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

İLÇE BAŞKANI AYFER DÖNMEZ BAŞARI DİLEDİ

Engin Camcı’nın aday adaylığı açıklamasında, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, geçtiğimiz hafta Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı açıklayan CHP’li diğer isim Özgür Sönmez ve CHP Çerkezköy İlçe teşkilatı, çok sayıda CHP’li ve vatandaşların katıldığı törende konuşan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez de programa katılamayan CHP Tekirdağ İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli’nin mesajını okudu ve daha sonra kısa bir konuşma yaparak, Engin Camcı ve diğer aday adayı olan ve olacak tüm partililerine başarı diledi.



Anahtar Kelimeler: ENGİN CAMCI ADAYLIĞINI AÇIKLADI

HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN AKAY MUHTARLARLA BULUŞTU: YENİ DÖNEM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!

DEVA PARTİLİ AVŞAR'DAN İKTİDARA SERT TEPKİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR; “TMO, BİR AN ÖNCE ARTAN MALİYETLERE DEĞECEK BİR HUBUBAT ALIM FİYATI AÇIKLAMALIDIR.”

DEVA PARTİLİ AVŞAR: SEÇİMDE KAMU KAYNAKLARINI PARTİYE SEFERBER EDEN İKTİDAR, BUGÜN TASARRUF TEDBİRLERİ AÇIKLIYOR.