CHP'Lİ DÖNMEZ: KAMİL ÇETİNTAŞ OLAYLARI SULANDIRMAK İSTİYOR

CHP

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Dönmez, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş'ın 6 yaşındaki kız çocuğuna taciz iddialarını sulandırmak istediğini ifade etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çerkezöy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, önceki gün yaptığı 6 yaşındaki çocuğa istismar iddiaları ile ilgili açıklamasının ardından bu kez AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş'a cevap verdi. Dönmez, Çetintaş'ın amacının 6 yaşındaki kız çocuğuna taciz iddialarını sulandırmak olduğunu söyledi.

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez önceki günü parti binasında yaptığı açıklamada Türkiye gündemine oturan 6 yaşındaki bir kızın evlendirilmek suretiyle cinsel istismara maruz kalması konusunda konuşmuş ve AK Parti iktidarını çocuk istismarına yol vermekle suçlamıştı. Bu açıklamanın ardından AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş'ın da bir gazeteye yaptığı açıklamada, CHP'yi taciz ve tecavüz olaylarıyla suçladığı ortaya çıktı. Bunun üzerine dün yazılı bir basın açıklaması yapan CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, Çetintaş'a cevap verdi.  CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Dönmez, 6 yaşındaki kız çocuğunun yaşadığı cinsel istismar iddiaları ile ilgili kullandığı ifadelerin bazılarını rahatsız ettiğini ifade ederken konuşmasında şunları kaydetti: 

İKİ YILDIR NE YARGILANAN VAR NE TUTUKLANAN

“Buna hiç şaşırmadım doğrusu. Olayı sulandırmak için CHP içinde yaşandığı iddia edilen bazı olayları 6 yaşındaki çocuğa yaşatılan bu iğrenç cinsel istismar olayı ile karşılaştırıyor. Beyefendi ‘6 yaşında çocuk’ diyorum, anlatamıyorum herhalde. Siz gayet iyi anlıyorsunuz da anlamak işinize gelmiyor. Konunun yargıya intikal ettirildiği, ilgili bakanların incelediği ifade edilmiş. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı sayın Derya Yanık  ‘Bu olaydan iki yıldır haberimiz vardı’ dedi. Maşallah, bayağı hızlı inceliyorlar. İki yıldır ne yargılanan var ne tutuklanan. Bizim de bunlara inanmamızı bekliyorlar. Beklemekle kalmıyorlar, bir de akıl öğretiyorlar.     

CİNSEL TACİZ YÜZDE 449 ARTMIŞTIR

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye'yi ayağa kaldıran ve tecavüzcülere af getiren düzenleme ile ilgili bir açıklama daha yaptı. ‘Küçüğün rızası’ diyerek çocuğun 'kendi iradesi ile karar alabileceğini' iddia eden Bozdağ, ‘Yasa geriye dönük olacak, geleceği kapsamayacak’ dedi. Bu açıklamasıyla da tecavüzcülere af getirileceğini itiraf etmiş oldu. İşlerine gelince 6 yaşındaki çocuğun kendi iradesinden bahsediyor. Şimdi bu zihniyet mi konuya müdahil olacakmış? Geçiniz efendim. Bu arada küçük bir bilgi paylaşmak isterim; 14 yıllık AKP iktidarında fuhuş yüzde 790, cinsel taciz yüzde 449, çocuklara cinsel istismar yüzde 434 artmıştır. AKP iktidarının ülkemize getirdiği ve yaşattığı insanları ayrıştırıcı, kutuplaştırıcı dili AKP İlçe başkanı da kullanmış. Diyarbakır annelerinden bahsetmiş. Sayın başkan; Annelerin yaşadığı acıları yarıştırmayın. Her anne evladına kavuşmak ister. Bizler evladına kavuşmak isteyen anneleri sizin gibi ayrıştırıp siyaset malzemesi yapmıyoruz. Evlatlarını terör örgütü pkk’nın pençesinden kurtarmak isteyen Diyarbakır annelerinin acılarını da evlatları gözaltında kaybolan ya da evlatları faili meçhul siyasi cinayetlere kurban giden Cumartesi annelerinin de acılarını paylaşıyoruz.” 



AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN 19 MAYIS MESAJI

HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARIN İSTEK VE GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: TEKİRDAĞ GENÇLERİN ŞEHRİ OLACAK

HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN AKAY MUHTARLARLA BULUŞTU: YENİ DÖNEM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!