ÇİSAD’IN 20. YIL KUTLAMASINA AHMET ÇETİN DE KATILDI

ÇİSAD’IN 20. YIL KUTLAMASINA AHMET ÇETİN DE KATILDI

Çorlu İş İnsanları ve Sanayicileri Derneği’nin 20. Kuruluş Yıldönümü kutlamasına Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı ve ÇTSO Başkan Adayı Ahmet Çetin de katıldı.

Çorlu İş İnsanları ve Sanayicileri Derneği’nin (ÇİSAD)20. Kuruluş Yıldönümü, düzenlenen bir törenle kutlandı. Törene Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı ve ÇTSO (Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası) Başkan Adayı Ahmet Çetin de katıldı.

2002 YILINDA KURULAN ÇİSAD 20 YAŞINDA

5 Eylül 2002 yılında 7 iş insanının katılımıyla kurulan ÇİSAD, dün akşam düzenlenen törenle 20. Kuruluş Yıldönümü’nü kutladı. Çorlu’daki Şölen Event Garden düzenlenen programa çok sayıda davetli katıldı. İş insanları, bürokrat ve siyasilerin de iştirak ettiği ÇİSAD’ın kuruluş yıldönümü programına Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ahmet Çetin de katıldı. Çetin, gecede, ÇİSAD üyeleri ve ÇİSAD Başkanı Nivüt Kırçuval ile birlikte Çorlu Kaymakamı Mustafa Eldivan, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıgül, Çorlu Başsavcısı Bilgehan Yücel ile birlikte objektiflere poz verdi.

Gecede ÇİSAD üyeleriyle yoğun bir diyalog sergileyen ÇTSO Başkanı Adayı Ahmet Çetin, “Değerli sanayici ve işadamlarımız ile bilgi alışverişi yaptık. Bu etkinliği düzenleyen ÇİSAD’ın 20. Yılını kutlarken, yönetim kuruluna da başarılar diliyorum.”dedi.

 



KÖSEİLYAS KAVŞAĞI BAĞLANTI YOLU ASFALTLANIYOR

TEKİRDAĞ’DA LPG’Lİ OTOMOBİL ALEV TOPUNA DÖNDÜ

ŞİDDETLİ RÜZGAR CAMİNİN KURŞUNLARINI UÇURDU

MÜZELER HAFTANIN 7 GÜNÜ HİZMETE AÇIK OLACAK

MANİSA’DAN ÇERKEZKÖY’E, HALK EKMEK FABRİKASI ZİYARETİ