ÇOCUK ŞENLİĞİ’NİN 7’İNCİSİ DÜZENLENDİ

ÇOCUK ŞENLİĞİ’NİN 7’İNCİSİ DÜZENLENDİ

Çerkezköy Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Çocuk Şenliği’nin bu yıl 7’incisi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda gerçekleştirildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, Çerkezköy Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Çocuk Şenliği’nin 7’incisin de Çerkezköylü çocuklar gönüllerince eğlendi.

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 23 Nisan’da yapılması planlanan ancak olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen Çerkezköy Belediyesi 7. Çocuk Şenliği Dün (Cumartesi) günü saat 13.00-17.00 saatleri arasında Kent Park’ta gerçekleştirildi. 23 Nisan Çocuk Şenliği bir birinden renkli etkinliklere sahne oldu. Şenliğe katılan okul öncesi çocuklar Kum Boyama Atölyesi, Taş Boyama Atölyesi, Takı Yapımı Atölyesi ve Planetaryum çadırında gönüllerince eğlendi. İlkokul ve ortaokul öğrencileri ise T-shirt Boyama Atölyesi, Arkeoloji Atölyesi, Planetaryum, Taş Boyama Atölyesi, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Atölyesi, Takı Yapımı Atölyesi, Sayılarla Atatürk Boyama Atölyesi, Uçurtma Atölyesi, Kitap Ayracı Yapma Atölyesi gibi çeşitli etkinliklerle eğlenceli bir gün yaşadı.

ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Çerkezköy Belediyesi 7. 23 Nisan Çocuk Şenliği pazar günü devam etti. Sabah saat 11.00’da Kent Park’ta çocuklar için kapılarını açtı. Etkinlikteki Çocuk Şarkıları Konseri’nde, minikler hep birlikte dans edip şarkılar söyledi. Yine etkinlikte çocuklar için hazırlanan şişme oyun gruplarında eğlendiler. Çeşitli ikramların bulunulduğu şenlikte çocuklar animatörler eşliğinde doyasına eğlendi. Çeşitli kostümler giyen animatörlerle minikler günün sonunda hatıra fotoğrafları çektirdi. 

Bu arada, bu yıl 7’incisi düzenlenen Çocuk Şenliği’ne Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’da etkinlik alanına gelerek katıldı. Çocukların eğlencesine ortak olan Başkan Akay, miniklerle fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmedi.

 



DRON GÖREN MASUM KEDİLER GÜLÜMSETTİ

GELENDOST CANLI YAYINLA TAKİPTE

ÇORLU'DA EV YANGINI

YANGIN MAHALLELİYİ SOKAĞA DÖKTÜ

MODİFİYELİ ARAÇLAR GÜZELLİK VE SES İÇİN YARIŞTI