ÇOSB’DEN KREŞ AÇIKLAMASI: İŞLERİNE SON VERİLDİ

ÇOSB’DEN KREŞ AÇIKLAMASI: İŞLERİNE SON VERİLDİ

ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi ile ilgili haberlerle ilgili yazılı bir açıklama yapan ÇOSB Yönetimi, çocuklara kötü muamele gösteren öğretmenlerin işine son verildiği bildirildi.

ÇOSB (Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi) Müdürlüğü’nden Keş ve Gündüz Bakımevi ile ilgili yazılı bir basın açıklaması yapıldı. Açıklamada ilgili öğretmenlerin görevlerine son verildiği bildirildi.

ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde velilerin şikayeti üzerine Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nca soruşturma başlatılarak, bakımevinde öğrencilere şiddet uygulandığı ortaya çıkarılmıştı. Söz konusu adli soruşturmayla ilgili yayımlanan haberler üzerine ÇOSB’den de bir açıklama geldi. İşte ÇOSB’den bugün yapılan açıklama:

Bölge Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevimizle ligili yerel basında yayınlanan görüntülerle ilgili açıklama gereği duyulmuştur. Görüntülerdeki konu yargıya intikal ettirilmiş olup, Bölge Müdürlüğümüz tarafından söz konusu çalışanların işine son verilerek idari tahkikata başlanmış olup tahkikat devam etmektedir. Kreşimizdeki diğer çocuklarımızın ve velilerimizin etkilenmemesi için büyük bir titizlikle üzerinde durduğumuz konu ile ilgili kişiler hakkında idari gerekli işlemlerin yapılacağını ve yargılama sürecinin takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız."

İKİNCİ AÇIKLAMA GELDİ

Bu arada, ÇOSB'den ikinci bir basın açıklaması daha yapıldı. Yapılan açıklamada, kreş idarecilerinin de görevlerine son verildiği bilirildi. Açıklamada şunlar kaydedildi:

Bölge Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren Özel ÇOSB Kreş ve Gündüzbakımeviz hakkında yerel basında yayınlanan görüntülerle ilgili olarak yönetimimizin aldığı karar doğrultusunda kreş idarecilerinin görevlerine son verilmiştir.

 



Anahtar Kelimeler: AÇIKLAMASI: İŞLERİNE VERİLDİ

ŞARKÖY MEYDAN DÜZENLEMESİ TAMAMLANDI

TRAKYA’DA 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI

TEKİRDAĞ’DA SAHTE ALTIN DOLANDIRICILIĞINDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI

TEKGENÇFEST BOYUNCA İLÇELERE ULAŞIM ÜCRETSİZ

KAYMAKAM GÜNLÜ’DEN 19 MAYIS KUTLAMASI