ÇTSO 11 MESLEK KOMİTESİ’NDEN İMAR MÜDÜRLÜKLERİNE ZİYARET…

ÇTSO 11 MESLEK KOMİTESİ’NDEN İMAR MÜDÜRLÜKLERİNE ZİYARET…

ÇTSO 11 Meslek Komitesi, ÇTSO Başkan Yardımcıları Mustafa Ogün Asıl ve Sinan Sifil öncülüğünde belediyelerin imar müdürlüklerini ziyaret ederek, sektörün sorunlarını istişare etti.

Çerkezköy TSO (Ticaret ve Sanayi Odası), inşaat sektörünün sorunlarına el attı. Sektörün sorunları için 11 Meslek Komitesi üyeleri Çerkezköy TSO Başkan Yardımcıları Mustafa Ogün Asıl ve Sinan Sifil öncülüğünde belediyelerin imar müdürlüklerini ziyaret etti.

Çerkezköy TSO 11 Meslek Komitesi’nden sektörün sorunları için Çerkezköy ve Kapaklı Belediyelerini ziyaret etti. Belediye İmar Müdürlükleri’ne giden ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mustafa Ogün Asıl ve Sinan Sifil, 11. Meslek Komitesi üyeleri ile birlikte Çerkezköy ve Kapaklı Belediyesi İmar Müdürlüklerini ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Gerçekleşen ziyarette inşaat sektöründen oluşan 11 Meslek Komitesi üyeleriyle, sektörel problemler görüşüldü.  Çözüm önerileriyle birlikte Çerkezköy ve Kapaklı belediyelerinin İmar Müdürleriyle fikir alışverişinde bulunuldu.

 



ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM