ÇTSO 12. MESLEK KOMİTESİ TOPLANDI

ÇTSO 12. MESLEK KOMİTESİ TOPLANDI

ÇTSO 12. Meslek Komitesi, deprem felaketlerine yönelik öncesi ve sonrasında yapılacak faaliyetlerin ele alındığı bir toplantı gerçekleştirdi.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ÇTSO) 12. Meslek Komitesi, deprem felaketlerine yönelik öncesi ve sonrasında yapılacak faaliyetleri ele aldığı bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, 12. Meslek Komitesi üyeleri ve Makine Mühendisleri Odası, İnşaat Mühendisleri Odası ile Yapı Denetim Birliği temsilcileri katıldı.

ÇTSO 12. Meslek Komitesi, deprem felaketlerine yönelik öncesi ve sonrasında yapılacak faaliyetlerin ele alındığı bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, deprem gerçeğinin okul öncesi dönemden itibaren eğitim sistemine dahil edilmesi gerektiği vurgulandı. Eğitimsizlik sorununun depremle mücadeledeki en büyük sorunlardan biri olduğu belirtildi. Ayrıca, denetleme sistemi gibi birçok konuda öneriler sunuldu. 

ÜST MAKAMLARA İLETİLECEK

ÇTSO'dan yapılan açıklamada, toplantıda belirtilen görüşlerin raporlaştırılarak üst makamlara iletilmesi planlandı. Bu sayede, deprem felaketlerine karşı alınabilecek tedbirlerin daha etkili bir şekilde uygulanması hedefleniyor.



Anahtar Kelimeler: . MESLEK KOMİTESİ TOPLANDI

ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM