ÇTSO BAŞKANI AHMET ÇETİN PARİS’TE…

ÇTSO BAŞKANI AHMET ÇETİN PARİS’TE…

Trakya’daki oda başkanlarıyla birlikte Trakya’nın Verimli KOBİ’leri Teknik Destek Projesi kapsamında geziye katılan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin, Paris Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Trakya Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen ‘Trakya’nın Verimli KOBİ’leri Teknik Destek Projesi’ kapsamında Paris Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Trakya’daki Oda Başkanları ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette yetkililer ile iki ülke arasındaki ortak proje fırsatları, karşılıklı ticaret, verimlilik ve süreç iyileştirme üzerine istişareler gerçekleştirildi. Trakya Bölgesi’nin yöresel lezzetleri takdim edildi.

ÇETİN FRANSA SANAYİ VE İŞ İNSANLARI DERNEĞİ’Nİ ZİYARETTE BULUNDU

 “Trakya’nın Verimli KOBİ’leri Teknik Destek Projesi” kapsamında Paris ziyaretine katılan ÇTSO Başkanı Ahmet Çetin, Fransa Sanayi ve İş İnsanları Derneği ziyaretine katıldı.

Bu arada, 01-06 Ekim 2023 tarihleri arasında Trakya Verimlilik Platformu tarafından gerçekleştirilen “Trakya’nın Verimli KOBİ’leri Teknik Destek Projesi” çerçevesindeki  “Fransa-İsviçre Teknik Gezi Programı”nda yer alan Fransa Sanayi ve İş İnsanları Derneği ziyaretinde, ÇTSO Başkanı Ahmet Çetin dışında, Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay, Edirne TSO Başkanı Hilmi Sezai Irmak, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Babaeski TSO Başkanı Sebahattin Öner, Çorlu TSO Başkanı İzzet Volkan, Keşan TSO Başkanı İsmail Taşçı, Uzunköprü TSO Başkanı İsmail Akalın, Malkara TSO Başkanı Tevfik Yamanoğlu, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Proje Yöneticisi Kamil Taşçı, Bakanlık ve Trakya Kalkınma Ajansı Uzmanları katıldı.

Türkiye Temsilcisi İlker Onur “Endüstride İnovasyon ve Rekabetçilik için Uluslararası Yaklaşımlar: Fransa-Türkiye Perspektifi” konusunda Strateji Müdürü Bogdan Gadenne-Feertchak, “Endüstride Karbonsuzlaştırma Uygulamaları” konusunda da İnovasyon ve Dekarbonizasyon Proje Yöneticisi Damien Prudeau tarafından sunumlar gerçekleştirildi. Ziyarette ayrıca Trakyalı oda başkanları bölgemizin yöresel lezzetlerini takdim etti.

PARİS BÜYÜKELÇİSİNİ ZİYARET ETTİ

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Fransa ziyaretleri kapsamında Paris Büyükelçisi ile de biraraya geldi. Burada gerçekleşen görüşmenin ardındanÇetin, “Fransa-İsviçre Teknik Gezi Programı”nda Yer Alan Avrupa'nın En Büyük Kentsel Planlama ve Çevre Ajansı Olan “Paris Bölge Enstitüsü”nü ziyaret etti. Paris’te Bulunan L’Institut Paris Region’da Kurum Yetkilileri Vincent Gollain ve Nicolas Bauquet ile bir araya gelen Ahmet Çetin, Kalkınma, İnovasyon ve Sürdürülebilir Yatırım konularındaki çalışmaları hakkında bilgiler aldı.



Anahtar Kelimeler: BAŞKANI AHMET ÇETİN PARİS’…

ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM