ÇTSO BAŞKANI ÇETİN GTİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU’NA KATILDI

ÇTSO BAŞKANI ÇETİN GTİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU’NA KATILDI

Çerkezköy TSO Başkanı Ahmet Çetin, Ankara’da bugün düzenlenen Çerkezköy TSO’nun üyesi olduğu GTİ’nin Olağanüstü Genel Kurul toplantısına katıldı.

Çerkezköy TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin,  Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş. (GTİ)’nin 2022 yılı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’na katıldı.

Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş. (GTİ)’nin 2022 yılı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, bugün Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Gerçekleşen olağan kurul toplantısına Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin de yönetim kurulu üyeleri Sedat Çolak ve Ufuk Mangır ile birlikte katıldı. Genel Kurul toplantısında GTİ’nin 2022 yılı değerlendirmesi yapıldı.

Çerkezköy TSO, 2005 Yılında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği,137 Oda/ Borsanın ortaklığı ile kurulan Gümrük Ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş (GTİ) sermayedarları arasında yer alıyor. ‘Yap-İşlet-Devret’ Modeli İle Kara Sınır Kapılarının Modernizasyonunun Türkiye’de Ve Dünyada İlk Ve Tek Uygulayıcısı Olan GTİ, Projelerine Türkiye’deki Diğer Sınır Kapıları İle Hız kazanmakta.



ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM