ÇTSO MECLİSİ’NDE ÇEF RAPORU DEĞERLENDİRİLDİ

ÇTSO MECLİSİ’NDE ÇEF RAPORU DEĞERLENDİRİLDİ

Çerkezköy TSO Ekim Ayı Meclis Toplantısı’nda bir önceki aya ilişkin gelir ve gider bütçesi görüşülerek karara bağlandı.

Çerkezköy TSO (ÇTSO) Ekim Ayı Meclisi Meclis Başkan Yardımcısı Abdullah Sezgin Başkanlığında gerçekleşti. Meclis’te gündem maddeleri görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan meclis toplantısında gündemin ikinci maddesinde yer alan 2023 Eylül ayı gelir, gider bütçe izleme raporu ve mizanın ibra edilmesi maddesi görüşülerek karara bağlandı. Bütçe izleme raporu ve mizanın ibra edilmesi oy birliği ile kabul edildi.

ÇEF 2023’ÜN SUNUMU YAPILDI

Gündemin 3. Maddesinde yer alan ÇEF 2023 değerlendirilmesinin sunumu Genel Sekreter Seçkin Bayraktar tarafından gerçekleştirdi. Sunumda, fuarda yer alan katılımcılardan gelen geri bildirimler paylaşıldı. Geri bildirimlerden alınan sonuç kapsamında fuarın genel memnuniyet oranının geçtiğimiz seneye oranla 1 puan artarak yüzde 75’e yükseldiği bilgisi paylaşıldı. 

Ayrıca fuara katılım sağlayan firmaların yüzde 96’sı önümüzdeki sene gerçekleşecek olan fuarda da yer almak istediklerini belirtti. Sunum için teşekkürlerini ileten Meclis Üyesi ve B/S/H Firması Çerkezköy Teknik Direktörü İlyas Kum, önümüzde sene düzenlenecek olan fuarda B/S/H/ olarak yer almak istediklerini ifade etti.

 



ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM

TÜRKİYE - KKTC 2’İNCİ EKONOMİ KONFERANSI

ENFLASYON YÜZDE 68 OLARAK AÇIKLANDI

BAKAN IŞIKHAN: "İŞSİZLİK ORANI VE GENÇ İŞSİZLİK ORANI SON 10 YILIN EN DÜŞÜK SEVİYESİNE GELDİ"

BAKAN IŞIKHAN: KİŞİ BAŞI MİLLİ GELİR TARİH'İN EN YÜKSEK SEVİYESİNE GELDİ