Ekonomi

Ekonomi Haberleri

ÇTSO MESLEK KOMİTELERİ TOPLANDI

ÇTSO MESLEK KOMİTELERİ TOPLANDI

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası 3. ve 8. meslek komiteleri toplandı.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) 3. ve 8. meslek komiteleri toplandı. ÇTSO 3. Meslek Komitesi'nin toplantısı 6 gündem maddesiyle gerçekleştirildi. Toplantıda üyeler için E-Ticaret, sektör toplantısı, fuar takvimi ve deprem durumunda uygulanabilecek acil durum eylem planı maddeleri üzerinde duruldu. Meslek Komitesi, üyeler ve bölge adına fayda sağlayabilecek konular hakkında görüş alışverişinde bulundu. 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası 3. ve 8. meslek komiteleri toplandı. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından dilek ve temenniler bölümüne geçildi. 8. Meslek Komitesi, ÇTSO Başkanı Ahmet Çetin ile bir araya geldi ve bölge için önem taşıyan konular istişare edildi. Yenilebilir enerji kaynaklarının kullanımı, GES'lerin önemi ve gerekliliği, iş birlikleri içerisinde yürütülebilecek projeler, insan kıymetleri ve üniversitelerle iş birlikleri konuları ele alındı.  

YERALTI SU KAYNAKLARININ AZALMASI

Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, bölgedeki yeraltı su kaynaklarının azalmasına dikkat çekerek bu konuda atılması gereken adımları paylaştı. Acil eylem planlarının oluşturulması yönündeki görüşler de paylaşıldı.  Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın toplantıları, üyeler ve bölge adına faydalı kararların alınması için çalışmalarını sürdürüyor. 

 



Anahtar Kelimeler: MESLEK KOMİTELERİ TOPLANDI

ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM