ÇTSO SEÇİMLERİNDE TOPLAM 16 SANDIK KURULACAK

ÇTSO SEÇİMLERİNDE TOPLAM 16 SANDIK KURULACAK

Hafta sonu cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Çerkezköy TSO Meslek Komitesi seçimlerinde 15 meslek komitesinden, 4. meslek komitesinde 2 olmak üzere toplam 16 sandığın kurulacağı öğrenildi.

Bu cumartesi günü yapılacak olan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Meslek Komitesi seçimlerinde 15 meslek komitesi için 16 sandık kurulacak. Her bir meslek komitesi için 1 sandık kurulurken, sadece 4. Meslek Komitesi'nde 2 sandık kurulacak.

Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu tarafından alınan bilgilere göre; Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) seçimleri, Ambardere'deki ÇTSO Trakya Anadolu Lisesi’nde gerçekleşecek. Seçim 12 Kasım Cumartesi günü saat 09.00’da başlayıp, 17.00’da son bulacak.

HER SANDIK BAŞINDA 3 GÖREVLİ VE 1 MÜŞAHİT BULUNACAK

Trakya Anadolu Lisesi'nde yapılacak olan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde toplam 16 sandık bulunacak. Her sandık başında ise 3 görevli olacak. Her sandık için 3 görevli dışında 1’er müşahit’in okulun sınıfları dışında olmak kaydıyla görev yapmasına İlçe Seçim Kurulu tarafından karar verildi. Oy kullanma süreci hakkında bilgi veren Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu yetkilileri, oy kullanma işleminin ÇTSO üyeleri tarafından Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartları ile yapılabileceğini belirtti. Şirketlerde ise yetki belgesi olan kişiler oy kullanabilecek.

SİYASİ PARTİ SEÇİMLERİNDEN FARKLI OLMAYACAK

ÇTSO seçimlerinin herhangi bir siyasi parti kongresinden farklı olmayacağı belirtilirken, oy kullanma işlemi sabah saat 9.00 ile akşam 17.00 arasında yapılacak. Oy pusulaları, İlçe Seçim Kurulu yetkilileri tarafından oy kullanacak şahıslara teslim edilerek, kabine gönderilecek. Oy kullanacaklar, görevlilerden aldığı aç ayrı oy pusulasından yalnız birini zarf içerisinde kurulan sandığa atacak. Tüm sandıkların açılmasının ve oy sayımının bitmesinin ardından tutanakların tutulup seçim sonuçları İlçe Seçim Kurulu tarafından açıklanacak.



Anahtar Kelimeler: SEÇİMLERİNDE TOPLAM SANDIK KURULACAK

ÇOCUK SÜRÜCÜNÜN KULLANDIĞI MOTOSİKLET KAZASI KAMERADA: 2 YARALI

BAYRAM ZİYARETİ İÇİN YOLA ÇIKTIĞI ARAÇ ALEV ALDI

TEKİRDAĞ’DA YARIM ASIRDIR DEVAM EDEN FESTİVAL BAŞLADI

HALKALI-EDİRNE TRENİ DURDU, YÜZLERCE YOLCU İSTASYONDA KALDI

GENELEVDE KİMLİK SORAN ÖZEL GÜVENLİĞE ATEŞ AÇILDI