ÇTSO ÜYELERİNE SELANİK İŞ GEZİSİ…

ÇTSO ÜYELERİNE SELANİK İŞ GEZİSİ…

Çerkezköy TSO Meclisi Ağustos Ayı Toplantısı bugün Oda Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda 3 günlük Selanik İş Gezisi hakkında bilgi verildi.

Çerkezköy TSO Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkan Yardımcısı Abdullah Sezgin Başkanlığında gerçekleşti.

ÇTSO (Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası) meclis salonunda gerçekleşen toplantı yoklama, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Gündemin ikinci maddesinde yer alan Temmuz ayı gelir gider, bütçe izleme raporu ve mizanın ibrası oy birliği ile kabul edildi. Gündemin üçüncü maddesinde yer alan Oda faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapılması, Genel Sekreter Vekili Seçkin Bayraktar tarafından gerçekleştirildi.

SELANİK İŞ GEZİSİ’NİN BİLGİLENDİRİLMESİ YAPILDI

Meclis’te ÇTSO’nun faaliyetlerinin bilgilendirilmesinin ardından Oda öncülüğünde gerçekleştirilecek olan 3 gün sürecek Selanik İş Gezisi programının bilgilendirmesi yapıldı. ÇTSO Başkanı Ahmet Çetin, İş Gezisi hakkında bilgi verdi. Çetin, yönetim kurulu dahil meclis üyeleri ve oda üyelerinin tamamı Selanik İş Gezisi’ne kendi ödeyecekleri ücretler mukabilinde katılacağını belirtti.

Selanik Ticaret ve Sanayi Odası iş birliği içerisinde düzenlenen program, 18 – 19 – 20 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek. Ziyaretçi listelerimizde yer alan üyelerimizi kendi sektörü ile bağlantılı firmalar ile B2B görüşmeleri gerçekleştirerek yeni iş anlaşmalarına imza atma fırsatı yakalayacak. Selanik iş gezisinde kişi başı ücret 565 Euro. Vize Ücretleri bireysel olarak karşılanacak iş gezisiyle ilgili detaylı bilgi alma ve kayıt işlemleri için ÇTSO’ya müracaat edilecek.

 



Anahtar Kelimeler: ÜYELERİNE SELANİK GEZİSİ…

ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM