ÇTSO'DAN AİDAT BORÇLARINA TAKSİT İMKANI

ÇTSO

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası 7440 sayılı kanun ile üyelerinin Oda aidat borçlarının yapılandırılmak suretiyle taksitlendirilerek ödenmesine imkan verildiğini duyurdu.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) 7440 sayılı kanun ile üyelerinin Oda aidat borçlarının yapılandırılmak suretiyle taksitlendirilerek ödenmesine imkan verildiğini duyurdu. 31 Aralık 2022 tarihi itibariyle ödenmesi gerektiği halde ödenmeyen aidat borç asıllarını ödeyen üyelerin borçlarından gecikme zammının tahsilinden vazgeçileceği belirtildi. 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası 7440 sayılı kanun ile üyelerinin Oda aidat borçlarının yapılandırılmak suretiyle taksitlendirilerek ödenmesine imkan verildiğini duyurdu. Üyelerin yapılandırmadan yararlanmak için 31 Mayıs 2023 tarihine kadar başvurmaları gerektiği ifade edildi. Başvuruların Oda'ya bizzat yapılması veya https://ebelge.tobb.org.tr üzerinden gerçekleştirilebileceği belirtildi. Ödemelerin Oda veznesine, https://uye.tobb.org.tr/hizliaidatodeme.jsp adresinden kredi kartı ile veya Oda'nın banka hesaplarına yapabilecekleri açıklandı. Yapılandırma dilekçesine ekten ulaşılabileceği bildirildi. Tüm üyelere duyurulduğu belirtildi.



Anahtar Kelimeler: ' AİDAT BORÇLARINA TAKSİT İMKANI

ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM