ÇTSO’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

ÇTSO’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu, 31 Mart Yerel Seçimlerinde seçimi kazanan Belediye Başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ve yönetim kurulu üyeleri 31 Mart Yerel Seçimlerinde seçimi kazanarak başkanlık koltuğuna oturan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ÇTSO Yönetim Kurulu ilk olarak bir kez daha seçimin galibi olan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı yeni görevinde hayırlı olsun dileklerini sunmak için makamında ziyaret etti. Başkan Akay’ı yönetim kurulu ile beraber ziyaret eden Başkan Çetin, Belediye Başkanı Vahap Akay ve meclisine yeni dönemde başarılar diledi.

ÇTSO Yönetim Kurulu, Başkan Akay’a ziyaretinin ardından 31 Mart Yerel Seçimlerinin diğer bir galibi olan Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan’ı ziyaret ederek yeni görevi için hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Başkan Taşyasan'ı yönetim kurulu ile beraber ziyaret eden Başkan Çetin, Belediye Başkanı Abdül Taşyasan ve meclisine de yeni dönemde başarılar diledi. 



Anahtar Kelimeler: HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

BAŞKAN YÜCEER’DEN PARTİ BAŞKANLIĞINA ZİYARET

KAPAKLI MECLİSİ PERŞEMBE GÜNÜ TOPLANACAK

YEREL SEÇİM SONRASI İLK ÇALIŞTAY GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇTSO’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

BAŞKAN NALLAR TEBRİKLERİ KABUL EDİYOR