CÜNEYT YÜKSEL SÜLEYMANPAŞA’DA ESNAF VE MESLEK ODALARI’NIN TEMSILCILERIYLE BULUŞTU!

CÜNEYT YÜKSEL SÜLEYMANPAŞA’DA ESNAF VE MESLEK ODALARI’NIN TEMSILCILERIYLE BULUŞTU!

AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, “Tekirdağ'ı gerçek belediyecilikle tanıştırmak için geliyoruz”dedi.

AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, "gerçek belediyecilik" vizyonuyla Süleymanpaşa ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Gün boyunca esnaf ve çeşitli meslek odalarını ziyaret eden Yüksel, Cumhur İttifakı'nın yöneticileriyle birlikte, şehrin nabzını tuttu.

Yüksel, Tekirdağ'ın dinamik yapısını ve esnafın çeşitliliğini yansıtan odalardan, Tekirdağ Kahveciler ve Büfeciler Odası Başkanı Fahrettin Bayar, Tekirdağ Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Kahraman, Tekirdağ Kebapçılar Köfteciler Tatlıcılar ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Ali Kıral, Tekirdağ Terziler Konfeksiyon Tuhafiye Giyim Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Ümit Güler, Tekirdağ İnşaat Sanatkarlar Odası Başkanı Hikmet İşçe ve Tekirdağ Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkan Vekili Bekir Kaplan ile yönetimlerini ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Bu ziyaretler sırasında, Yüksel şehrin ekonomik ve sosyal meseleleri üzerine kapsamlı fikir alışverişinde bulundu. Esnaf ve meslek odaları başkanlarıyla gerçekleştirilen görüşmelerde, şehrin geleceği için yapılan planlamalarda yereldeki oda ve STK’ların önemi vurgulandı.



ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM