DADAŞ ÇELİK BİR YAYDIR GERMEYE GELMEZ!

DADAŞ ÇELİK BİR YAYDIR GERMEYE GELMEZ!

MHP`nin Erzurumlu Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz sonunda dayanamadı, patladı. Aydeniz, "Kimse kimsenin oyuna ipotek koyamaz. Kimse 15 bin Erzurumlunun adına konuşamaz."dedi.

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, son günlerde Erzurumlular üzerinden başlatılan `algı` operasyonlarına sert çıktı. 15 bin Erzurumlu adına kimsenin konuşamayacağını söyleyen Aydeniz, " Oy kabinine girdikten sonra herkes vicdanıyla baş başadır. Kimse kimsenin oyuna ipotek koyamaz."dedi.

SİYASİ ALGI OPERASYONU

Son günlerde Erzurumlular üzerinden siyasi algı operasyonu yapmaya kalkışanlar olduğunu söyleyen Aydeniz, "Ben Türkiye Cumhuriyeti Devleti`nde yaşayan 81 milyon vatandaşımın ve yine tüm dünyada yaşayan Türk soydaşlarımın milliyetçisiyim. Memleketimin her şehri ayrı güzel ve her köşesi cennet. Fakat son günlerde Çerkezköy de yaşayan Erzurumlu hemşehrilerim üzerinden siyasi algı operasyonları yapmaya kalkanlar ve bunlara alet olan birkaç rant beklentisi olan kendini bilmezin ortalıkta koşturduğunu gözlemliyorum."dedi.

KİMSE KİMSENİN OYUNA İPOTEK KOYAMAZ

Çerkezköy`de 15 bin Erzurumlunun bulunduğuna işaret eden Aydeniz, şöyle devam etti: "Efendim neymiş Erzurumlular şuraya oyunu verecekmiş yok efendim falanca partiye isyan etmişmiş. Oy kabinine girdikten sonra herkes vicdanıyla baş başadır. Kimse kimsenin oyuna ipotek koyamaz. Kimse 15000 Erzurumlunun adına konuşamaz."

DADAŞ ÇELİK BİR YAY GİBİDİR...

Aydeniz sözlerini şöyle tamamladı: "Yalnız ben şunu bilir şunu söylerim; 1001 hatimiyle arşı nurlandırmış, düşmanların üstüne yıldırım gibi çökmüş, Nene Hatun`un, Osman Bedreddin`in ,İbrahim Hakkı Hz.`nin torunları, Atatürk?e fahri hemşehrilik veren, 23 Temmuz 1919`daki kongrede `vatan bir bütündür parçalanamaz` diyen Dadaşlar tarih boyunca nerede duracağını çok iyi bilmişlerdir. Devletin varlığı için gerektiğinde canlarını vermişlerdir. Dadaş Çelik bir yaydır germeye gelmez. Köpüren bir sel olur dağlara da baş eğmez..."

 



Anahtar Kelimeler:

TEKGENÇFEST BOYUNCA İLÇELERE ULAŞIM ÜCRETSİZ

KAYMAKAM GÜNLÜ’DEN 19 MAYIS KUTLAMASI

BÜYÜKŞEHİR'İN GÜÇLÜ VE MODERN ULAŞIM HİZMETLERİNE YÖNELİK STRATEJİK PLANI HAZIR

KUSURLU SÜRÜCÜLERE 113 BİN LİRA CEZA

TSK'DAN ANLAMLI ETKİNLİK