DEM PARTİ’DEN AÇIKLAMA: CEVABINI SANDIKTA VERECEĞİZ

DEM PARTİ’DEN AÇIKLAMA: CEVABINI SANDIKTA VERECEĞİZ

DEM Parti Çerkezköy İlçe Eşbaşkanı Kadir Erkan yazılı bir açıklama yaparak, herhangi bir partiyle ittifak ve birliktelikleri olmadığını vurguladı.

DEM Parti Çerkezköy İlçe Eşbaşkanı Kadir Erkan, 31 Mart Yerel seçimlerinde hiçbir partiyle ittifak ya da birliktelikleri olmadığını açıkladı.

Dün yazılı bir açıklama yapan DEM Parti Çerkezköy İlçe Eşbaşkanı Kadir Erkan, şunları kaydetti:

BU TÜR DEDİKODULARA İTİBAR EDİLMEMELİ

Son günlerde bazı siyasi cepheler halkımıza vesvese yoluyla Dem Parti ile ittifak halinde olduklarını, onlara oy vermeleri gerektiğini ve hatta bundan Dem Parti’nin de haberdar olduğunu dile getiriyorlar. Halkımız, bu tür dedikodulara itibar etmemelidir.

CEVABINI SANDIKTA VERECEĞİZ

Dem Parti olarak hiçbir siyasi parti ve fraksiyon ile bir birlikteliğimiz yoktur. Bu dedikodular yalandan ibarettir. Dem Parti geçmişten bu güne objektif ve dürüst bir siyaset ile yoluna devam etmektedir, gücünü halktan almaktadır. Sözünü ettiğimiz siyasal tilkiler bizlerin son anda seçimden çekileceğini, kafa karıştırmak adına aday çıkardığımız yalanını ortaya atıyor. Bu şahıslar bizimle görüntü vermeye dahi korkmakta, bizleri hiçe saymaktadır. Bu yapılan halklara ve halkın emeğine saygısızlıktır, ahlaksızlıktır. Dem parti olarak son sözümüz; bu ahlaksızlığın cevabını 31 Martta sandıklarda vereceğiz. Bu kurnazlığı, yalan siyasetini sandığa gömeceğiz. DEM yalanı, talanı ve soygunu sandığa gömme DEM’idir. Bu yolda şiar edindiğimiz sözümüzle şunu söylüyoruz; Dem gelir, Devran Döner!”

 



BAŞKAN YÜCEER’DEN PARTİ BAŞKANLIĞINA ZİYARET

KAPAKLI MECLİSİ PERŞEMBE GÜNÜ TOPLANACAK

YEREL SEÇİM SONRASI İLK ÇALIŞTAY GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇTSO’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

BAŞKAN NALLAR TEBRİKLERİ KABUL EDİYOR