DENETİMLER YILBAŞI’NDA DA SÜRECEK

DENETİMLER YILBAŞI’NDA DA SÜRECEK

Gıda Tarım ve Orman Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen rutin gıda denetimleri Çerkezköy’de yılbaşı öncesi ve yılbaşı süresince sıklaştırıldı.

Çerkezköy’de yılbaşı öncesi tüketici sağlığının korunması ve güvenilir gıda arzının sağlanması için gıda üretimi, satış ve toplu tüketim yerlerine yönelik denetimler başlatıldı. Çerkezköy Gıda Tarım ve Orman Müdürü Murat Öner’in de bizzat katıldığı denetimlerin yılbaşında da süreceği öğrenildi.

DENETİM YAPILIYOR

Gıda Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yıl boyu rutin denetim talimatları çerçevesinde yapılan gıda denetimlerine yılbaşı öncesi sıklaştırıldı.  Çerkezköy Tarım ve Orman Müdürü Murat Öner ve beraberindeki ekipler, özellikle yılbaşı sürecinde üretimi ve tüketimi artan her türlü içecek, kuru yemiş, kanatlı eti, şekerleme, pastacılık ürünleri ve benzeri gibi faaliyet gösteren gıda işletmelerine denetim gerçekleştirdi. 

ALO 174 GIDA HATTI

Çerkezköy İlçe Gıda Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, denetimler kapsamında, marketlerde yılbaşında satışı artan ürün reyonlarından numune alarak kontroller gerçekleştirdi. Ayıplı ürün satışının engellenmesi için tüm tedbirleri alan ekiplerin, yılbaşı da dahil denetimlerin devam edeceği belirtilirken, vatandaşların sağlıklı ve kaliteli gıdaya ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla her türlü tedbirin alındığı kaydedildi. İlçe Gıda, Tarım ve Orman Müdürlüğü’nce, yapılan açıklamada her bir vatandaşın birer ‘gıda denetçisi’ olduğunu belirtilerek, gözlemlenen herhangi bir uygunsuzluğun Alo Gıda 174 hattına bildirilmesi istendi. 



Anahtar Kelimeler: DENETİMLER YILBAŞI’ SÜRECEK

DRON GÖREN MASUM KEDİLER GÜLÜMSETTİ

GELENDOST CANLI YAYINLA TAKİPTE

ÇORLU'DA EV YANGINI

YANGIN MAHALLELİYİ SOKAĞA DÖKTÜ

MODİFİYELİ ARAÇLAR GÜZELLİK VE SES İÇİN YARIŞTI