DEPODAN TEKNE MOTORU ÇALAN 5 KİŞİ TUTUKLANDI

DEPODAN TEKNE MOTORU ÇALAN 5 KİŞİ TUTUKLANDI

Depodan tekne motoru çalan 5 kişi tutuklandı

Edirne’nin Keşan ilçesinde bir depodan tekne motoru çalan şahıslar yakalandı. Motorları İstanbul’da sattığı tespit edilen şüphelilerden 5’li tutuklandı.


Olay 1 Ocak Cumartesi günü Aşağı Zaferiye Mahallesi’nde bulunan depolarda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Namık Kemal Caddesi üzerinde bulunan depoya plakası olmayan bir panelvan girdi. Yaklaşık 10 dakika kadar içeride kalan araçtakiler 2 adet tekne motoru çalarak kaçtı.
Konuyla ilgili olarak Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri inceleme başlattı. Güvenlik kamerası kayıtlarından araç plakasını tespit eden polis, konuyla bağlantısı olduğu tespit edilen H.A., A.K., N.E., Y.G., E.D., T.Ç., G.M. isimli 7 şüpheliyi gözaltına aldı.
Gözaltında suçlarını itiraf eden T.C. ve G.M., ifadelerinde Y.G. ve H.A.’nın tekne motorlarını İstanbul’da sattığını söyledi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıslar, daha sonra mahkeme karşısına çıkarıldı. Adli makamlar tarafından tutuklanan Y.G., E.D., G.M., T.Ç. ve H.A. Edirne Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderilirken, A.K. ve N.E. ise serbest bırakıldı.


Haber Kaynak : İha

Anahtar Kelimeler: DEPODAN TEKNE MOTORU ÇALAN TUTUKLANDI

REFUJE ÇARPAN OTOMOBİL YAN YATTI

AKŞENER: ''ADAYIMIZIN ÇEKİLMESİNİ İSTEMEK AYIPTIR''

AHMETBEY KÖFTESİNE COĞRAFİ İŞARET PROTOKOLÜ

TRAKTÖR SÜRÜCÜSÜ FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ

8 DÜZENSİZ KAÇAK GÖÇMEN YAKALANDI