DİN GÖREVLİLERİ YETİMLERİ SEVİNDİRDİ

DİN GÖREVLİLERİ YETİMLERİ SEVİNDİRDİ

Şarköy’de yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuklara kışlık kıyafet, bot, kırtasiye ve gıda malzemesi yardımı yapıldı.

Tekirdağ Şarköy'de din görevlilerince okul ziyareti yapılarak tespit edilen yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuklara yaklaşmakta olan kış öncesi kışlık kıyafet, bot, kırtasiye ve gıda malzemesi yardımı yapıldı.

Soğukların başladığı ve kışın yaklaştığı bu günlerde hayırseverlerin katkılarıyla yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocukların yüreklerini ısıtmak amacıyla din görevlilerince kışlık kıyafet, bot, kırtasiye ve gıda malzemesi yardımı yapıldı. Hacı Ahmet Tevfik Parlakyıldız Camii İmam Hatibi İbrahim Yılmaz yaptığı açıklamada; “Veren el ile alan el arasında köprü olduğumuz ihtiyaç sahibi ailelerimize, yetim ve öksüz çocuklarımıza yönelik yardım çalışmalarımız devam ediyor. Destek veren tüm hayırsever kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Rabbim hayırsever kardeşlerimize sağlık ve afiyet, bereketli helal kazançlar nasip etsin. Rabbimiz ebeden razı olsun." Dedi.

Şarköy Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Yaşar Özen ise yapılan faaliyetle ilgili olarak, "Yaklaşmakta olan zor kış şartlarında yetimleri, öksüzleri ve ihtiyaç sahibi aileleri unutmamamız gerekiyor. Komşularımızı, mahallemizdeki ve şehrimizdeki yetimleri ve ihtiyaç sahiplerini görmezden gelmeyelim. Onlara yardım elimizi uzatalım." ifadelerine yer verdi.

 



TEKİRDAĞ’DA DEV OPERASYONDA 50 KİŞİ TUTUKLANDI

BÜYÜKELÇİ’DEN VALİ SOYTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ

ULAŞIM KARTLARINDA ONLİNE VİZELEME DÖNEMİ

BOSTAN FİDELERİ DEVLETTEN

VALİ SOYTÜRK TEMSİLİ ASKERLİK YEMİN TÖRENİ’NE KATILDI