Dr. YÜCEL: KAPAKLI’YI TRAKYA’NIN MARKA ŞEHRİ YAPACAĞIZ

Dr. YÜCEL: KAPAKLI’YI TRAKYA’NIN MARKA ŞEHRİ YAPACAĞIZ

CHP’den Kapaklı Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı açıklayan Dr. Özkan Yüceel, belediye başkanı olması halinde Kapaklı’yı Trakya’da marka kent yapacağı sözünü verdi.

Kapaklı’nın Karaağaç Mahallesi’nin, mahalle olmadan önce son belde belediye başkanı olan Doktor Özkan Yücel, bu kez Kapaklı Belediye Başkanlığı için kolları sıvadı. Doktor Yüceel, bugün akşam CHP Kapaklı İlçe Başkanlığı’na giderek aday adaylığı müracaatında bulundu.

KAPAKLI’YI MARKA ŞEHİR YAPACAĞIZ

CHP Kapaklı İlçe Başkan Vekili Yılmaz Karahanlar’a başvuru evraklarını teslim eden Doktor Yücel, “Kapaklı ilçesi nüfus yapısı olarak Karadeniz bölgesi ağırlıklı, Anadolu seçmeninin yaşadığı hala göç almaya devam eden bir ilçe. Ancak şu anda maalesef ilçemizin birçok sorunu, derdi var. Bu sorunları hep birlikte, var gücümüzle çözmek için tüm gayretimizle, kalbimizle mücadele edeceğiz. 23 Yıl boyunca Kapaklı’nın köy halinden şehir haline gelinceye kadar sorunlarını bilen bir dönem belediye başkanlığını yapan birisi olarak söz veriyorum ki bu güzel ilçemizi herkesin yaşamaktan keyif aldığı, huzurlu ve mutlu olduğu Trakya’nın marka şehri yapacağız.”dedi.

Evraklarını teslim ettikten sonra bir konuşma yapan Yücel, “Ben Doktor Özkan Yücel, bugün kapaklı Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanı aday adaylığı için gerekli evrakları hazırlayıp dosyamızı teslim etmek üzere aranızdayım. Sizinle ilk buluşmamızda karşılamanız için İlçe Başkanımıza, Kadın Kolları Başkanımıza, Gençlik Kolları Başkanımıza ve siz Cumhuriyet Halk Partisi üyelerine teşekkür ediyorum. Esasında biz birbirimize yabancı değiliz. Benim yolculuğum Tokat’tan İstanbul’a, oradan Edirne-Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne ve son durağımız da ilçemiz Kapaklı’ya oldu.”dedi.

KİMİ ZAMAN İDARECİ KİMİ ZAMAN BELEDİYE BAŞKANI

Bir dönem Karaağaç’ta belediye başkanlığı yaptığını da hatırlattığı konuşmasında Yücel, şunları kaydetti: “Kapaklımızın belde halinden ilçe oluncaya kadarki sürecinde çoğunuzla da bir şekilde yollarımız kesişti. Kimi zaman SSK hastanesi Acil Servis Doktoru Özkan Yücel olarak, kimi zaman İdareci Başhekim Yardımcısı Doktor Özkan Yücel olarak, kimi zaman Belediye Başkanı Doktor Özkan Yücel olarak kimi zamanda yanı başımızdaki Organize Sanayi bölgesindeki yerli ve yabancı uluslararası fabrikalarda iş yeri hekimi Doktor Özkan Yücel olarak gördünüz. Sizlerle bu süreçlerde iyi ilişkiler kurduğuma inanıyorum. Bir süredir ilimizi, ilçemizin durumunu, halini yaşadığım tecrübe ve birikimler ışığında yakından izliyor, takip ediyor ve gözlemliyorum. Son seçimleri hepimiz biliyoruz. Kapaklı ilçesinde maalesef bir partiyle aramızda oy farkı var. Bu rakamlar çok büyük görünse de kalpler duygular istekler bir olduktan sonra tüm bu rakamların bir önemi kalmaz. Tecrübelerimiz, deneyimlerimiz, bilgimiz, çalışkanlığımız ve emeğimizle Büyükşehir belediyemizin de desteğiyle Kapaklı’da yeni bir değişim dönemini başlatacağız.

KARAAĞAÇ BELEDİYE BAŞKANI

Kapaklı’yı mahalle mahalle, cadde cadde, sokak sokak inceledik. Kim nerede güçlü nerede zayıf biliyoruz. Dediğim gibi Büyükşehir belediyemizle ekip olarak çalışıyoruz. Bizim eksiklerimiz ve yeterince kendimizi ifade edemediğimiz için maalesef Kapaklı ilçesi Trakya’da AKP’nin en fazla oy aldığı yer olmuş durumda. AKP’nin en fazla oy aldığı mahallelerinden biri de Karaağaç mahallesi. Daha önce belde olan Karaağaç’ın, Tekirdağ Büyükşehir olunca ve Kapaklı ilçesi kurulunca belediyesi kapandı. Ben bu kapanan beldenin 2009-2014 yılları arasında son Belediye Başkanıydım.  

KADIN HAKLARI GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Hekimlikten idari görevlere kadar birçok görevi layıkıyla yaptığıma inanıyorum. Yeniden görev verilirse geçmişteki başarılı misyonumu CHP çatısındaki vizyonumla Kapaklı halkına hizmet için taçlandırmak istiyorum. Cumhuriyet Halk Partisinde başlayan değişim rüzgârının ülkemize heyecan ve umut kattığını düşünüyorum. Tekirdağ İlinde değişimin öncüsü Kapaklı Cumhuriyet Halk Partisi örgütünde sizler gibi bir nefer olmaya adayım. Bugün 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü. Tüm Kadınlarımızın bu özel gününü kutluyor, kadınlarımıza bu hakları tanıyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle anıyorum. Gönlüm isterdi ki Kapaklı Belediye Başkan Aday Adaylığı için kadın adaylarımızda aramızda olsun. Bugüne kadar bir başvuru olmadı ama meclis listemizde kadınlarımız hak ettiği gibi bizlerin arasında olacak. 

Herkese en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Diğer Aday Adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, başarı için, en hakiki mürşit bilimdir, fendir.” 

 



AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN 19 MAYIS MESAJI

HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARIN İSTEK VE GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: TEKİRDAĞ GENÇLERİN ŞEHRİ OLACAK

HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN AKAY MUHTARLARLA BULUŞTU: YENİ DÖNEM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!