DÜNYA KUPASI NEDENİYLE KATAR’DAKİ KONAKLAMA FİYATLARI CEP YAKTI

DÜNYA KUPASI NEDENİYLE KATAR’DAKİ KONAKLAMA FİYATLARI CEP YAKTI

Katar'ın sadece üç milyonluk bir nüfusu var ve dünyanın dört bir yanından günde dört maç için Dünya Kupası stadyumlarına giren taraftarlar bir yerlerde kalmak zorunda.

Dünya Kupası'nın düzenlendiği Katar’da, otellerin çok pahalı olması nedeniyle bazı taraftarlar şartları kötü fakat fiyatları ucuz olan konteynerleri tercih ediyor.  

KANVAS ÇADIRLARDA KALANLAR VAR

Bazı ziyaretçiler ise mobilya, sıhhi tesisat, televizyon ve buzdolabı ile süslenmiş kanvas çadırlarda kalıyor. Bir yüzme havuzu, bir restoran, bir dizi pop-up mağaza ve büyük bir ateş çukuru ile büyük ekran televizyonların bulunduğu bir ‘eğlence alanı’ mevcut. Bu hafta ilan edilen fiyatlar gecelik 400 dolardan fazlaydı.

Ancak çok daha yaygın olan seçim, organizatörlerin ustaca ‘kabin’ olarak yeniden adlandırdıkları konteynerlerdi.

GECELİK FİYAT 200 DOLAR

Dünya Kupası'nı düzenleyecek olan Katar'da konteynerlerden yapılan konaklama odalarının gecelik fiyatı 200 dolar! Finale kalan takım taraftarları ise 6 bin dolar ödeyecek. Eski Fifa Başkanı Sepp Blatter, Dünya Kupası'nın küçük ve çok sıcak bir ülkeye vermelerinin hata olduğunu dile getirdiğini ancak FIFA yönetim kurulunda çoğunluğun kararına uymak zorunda kaldığını söyledi. Sepp Blatter’ın daha önce yolsuzluk nedeniyle görevinden ayrıldığı biliniyor.



KAPAKLILI GÜREŞÇİLER’DEN U-11 TRAKYA KUPASI’NDA BİRİNCİLİK

OKÇULUĞUN DİKKAT İLE İLİŞKİSİ ORTAYA ÇIKARILDI

EZİLMEMEK İÇİN EYLEM YAPTILAR

BAHAR DÖNEMİ YETİŞKİN KURSLARI DEVAM EDİYOR

KAPAKLI ANADOLU LİSESİ’NDEN ŞAMPİYONLUK