EDİP GÜRDALP EKİBİNİN BU KEZ HEDEFİ YEREL SEÇİM!

EDİP GÜRDALP EKİBİNİN BU KEZ HEDEFİ YEREL SEÇİM!

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi seçiminde aldıkları oylarla sükse yapan Edip Gürdalp ve ekibi, bu kez belediye seçiminde boy göstermeye hazırlanıyor…

Bu senenin başında ocak ayında gerçekleştirilen Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi seçiminde boy gösteren ve aldığı oyla da 3 kişinin aday olduğu seçimden 2’inci çıkarak dikkatleri çeken Edip Gürdalp ve onu destekleyen ekibin, unutulmaya niyeti yok. Çoğunluğu pazarcılardan oluşan Gürdalp ekibinin bu kez Belediye seçiminden Meclis Üyeliği çıkarmanın peşinde olduğu öne sürüldü.

MECLİS ÜYELİĞİ İSTİYORLAR

Kooperatif seçimlerinde fazla önemsenmeyen ancak seçim sonuçlarıyla bir anda Çerkezköy gündemine oturan Edip Gürdalp, 30 yıllık kooperatif başkanı Muzaffer Yaztepe karşısında beklenmeyen oyu alarak dikkat çekmişti. Çoğunluğu pazarcılardan oluşan Gürdalp ekibinin, bu kez gözünü yerel seçimlere diktiği belirtiliyor. Aynı ekibin daha önceki yerel seçimde CHP’ye destek verdiği de biliniyor. Kooperatif seçimlerinde başkanlık için yarışan ekibin, önümüzdeki seçimde ise meclis üyeliği hedeflediği belirtiliyor.

BİZDE VARIZ!

Son dönemlerde heyecanlı toplantılarla yerel seçim öncesinde destekleyecekleri siyasi partiyi belirlemek için sık sık fikir alışverişi yaptıkları belirtilen ekibin, ‘Bizde varız’ sloganıyla hareket ettikleri kaydedildi. Edip Gürdalp ve Ersin Aktaş’ın meclis üyeliği için isimleri geçerken, bu gücün yerel seçimde hangi partiden yana tavrını koyacağı ise henüz belli olmadığı belirtiliyor.

HANGİ PARTİYİ DESTEKLEYECEKLER?

Yaklaşan seçim öncesinde kooperatif seçiminde Edip Gürdalp’ın etrafında toplanan ekibin, ikinci isim olarak meclis üyeliğinde Ersin Aktaş’ta karar kıldığı belirtiliyor. Son seçimde CHP’yi, yani Vahap Akay’ı destekledikleri bilinen Edip Gürdalp ve Ersin Aktaş’ın da içinde olduğu gurubun bu seçimde aynı tavrı göstermeyecekleri konuşuluyor. Henüz kararsız olan kooperatif seçiminin başarılı ekibinin, parti ayrımı yapmadan, tüm partilere destek verebilecekleri belirtiliyor. Söz konusu ekibin temsilcilerine meclis üyeliği listelerinde hangi parti yer verirse o partiden yana tavır koyma şeklinde karar alındığı konuşuluyor. Ekibin toplantılarında, “Son seçimde CHP’yi ve Vahap Akay’ı destekledik. Sahada çalıştık, mücadele verdik. Ancak bu seçimde CHP’de, AK Parti’de, MHP’de, İYİ Parti’de, tüm partiler bizim için aynı. Önce partiler belediye başkan adaylarını belirlesinler, sonra biz kararımızı vereceğiz.” şeklinde konuşulduğu belirtildi.



HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN AKAY MUHTARLARLA BULUŞTU: YENİ DÖNEM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!

DEVA PARTİLİ AVŞAR'DAN İKTİDARA SERT TEPKİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR; “TMO, BİR AN ÖNCE ARTAN MALİYETLERE DEĞECEK BİR HUBUBAT ALIM FİYATI AÇIKLAMALIDIR.”

DEVA PARTİLİ AVŞAR: SEÇİMDE KAMU KAYNAKLARINI PARTİYE SEFERBER EDEN İKTİDAR, BUGÜN TASARRUF TEDBİRLERİ AÇIKLIYOR.